In primul rand trebuie sa reduci mai mult portiile de mancare si orele si nr de mese trebuie modificate, trebuie sa ai 3mese principale pe zi in portii mici si 2gustari intre ele de fructe, iaurturi, legume, lapte, ce vrei. dimineata mananca obligatoriu cel mai bine acea masa nu se transforma in grasime niciodata pentru ca e folosita ca producere de energie pentru corpul tau pentru.intreaga zi si trebuie sa fie cat mai variata sa contina cate putin din cereale, lapte, branza, oua, paine integrala, neagra, graham de care doresti din ele, o cafea daca vrei, la amiazi supa de zarzavat, cea de pastai si varza e foarte buna pentru cura de slabire, si felul doi legume, orez, carne de pui, vita, de care vrei, apoi o gustare dupa masa din un fruct sau un iaurt si cina la ora 19. 30-20maxim cu ceva usor: piept de pui la gratar sau peste cu cartofi natur, sau legume daca ti-e foarte foame iar daca nu o cina de cereale cu lapte sau altceva mai usor.nu scoate painea din alimentatie pe motiv ca ingrasa, gresit, daca scoti painea inseamna sa scoti din acea zi toate vit. B si altele care le are painea benefice pentru organismul tau, nu e nevoie sa scoti nimic doar sa le reduci mult( dulciuri nu o tabla de ciocolata ci 4-5patratele maxim doar de pofta de exemplu)cartofi prajiti poate1-2ori pe luna si toate celelalte care dauneaza reduse sau excluse (fast-food, grasimi,)si sa bei apa atat cat sa nu simti nici cea mai mica senzatie de sete niciodata, normal necesarul zilnic de apa pentru organism este40ml/kg/corp/zi adica ai 50kgx40ml=2000ml/zi de apa, daca mai poti sa faci si miscare e si mai bine si poti sa faci exercitiile pilates le gasesti pe net pentru orice parte a corpului doresti, sau mai poti sa le incerci pe cele din programul de 14zile de la fitnes cereale daca te loghezi si raspunzi la intrebarile puse ti se va face o dieta personalizata si exercitiile pentru fiecare zi din cele 14, deci daca respecti cat poti ceea ce am zis eu o sa ai si rezultate cu rabdare nu e sanatos sa slabesti fortat rapid pentru ca atunci pierzi si vitaminele, mineralele, si ce are nevoie organismul tau in fiecare zi pentru. a functiona corect, normal e sa nu slabesti mai mult de 3kg/luna pentru ca atunci organismul e fortat iar cand vei manca va tinde sa isi faca rezerve pentru cand nu o sa mananci si le va transforma in rezerve sub forma de grasime depusa mai ales desigurpe abdomen asa ca ai grija si rabdare eu am slabit in 3luni 7kg si9cm din talie numai reducand portiile, si respectarea orelor si ce am mai scris si ma mentin de 1an pentru ca metabolismul meu s-a schimbat si arderile sunt mai reglate asa ca nu am mai pus kg pe mine am53-54kg.succes.
Uite cateva materiale aici http://www.csid.ro/sport/sculpteaza-ti-fesele-si-scapa-de-burta-3196744/
http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f
si un exercitiu ce il fac pentru a mai da jos din butica (nu pentru abdomen) este:stai intinsa cu fata in sus, cu mainile pe langa corp si iti ridici picioarele in sus, drepte. faci ridicaturi pana obosesti, ar fi bine sa incepi mai usor si apoi sa faci cat mai multe, exercitiul este f eficient. de asemenea fac si alte exercitii ce sunt explicate aici http://www.cosmopolitan.ro/......-plat.html :* bye
Buna. Cu ce te-as putea eu, ar fi cateva abdomene si poti sa lasi painea deoparte dupa 6 si de evitat de asemenea mancatul dupa 6. Iar exercitii fizice sunt destule
SmileAgain întreabă: