| alwayswithyou a întrebat:

Vreau sa merg la dentist, deoarece am probleme cu dantura si stiam ca daca inca "mergi" la scoala atunci nu trebuie sa platesti "doctorul". Stiam ca numai doctorii care lucreaza la stat nu trebuie sa-i platesti. Si as dori sa stiu daca exista asa ceva in Botosani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Clarissaaz a răspuns:

Pai trebuie sa te duci la scoala si sa iei o adeveinta pentru dentist si nu mai trebuie sa platesti doctorul ii dai adeverinta si totul e pe gratis. Fundita?

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Din cate stiu eu, nu mai exista dentisti care lucreaza "la stat". Toti s-au cam privatizat si unii au contract cu casele de asigurari.

| KellyGreen a răspuns:

Trebuie sa platesti, logic ca trebuie sa platesti. e ca si cum te'ai duce sa iti faci operatie( tu inca mergi la scoala), nu iti platesti operatia?

| elza12345 a răspuns (pentru KellyGreen):

Sa stii ca unii medici dentisti au contract cu casa de sanatate si nu platesti nimic. Poti merge si la control periodic dar si pentru alte probleme mai grave pe gratis.