Exista probabil si riscul respingerii, dar mai putin cred ca ceea c vrei tu sa faci! la implanturi mai des, pentru ca implantul propriu-zis este un corp strain in os! nu pot sa-ti spun tarife, pentru ca nu am facut asa ceva si nu sunt din Bucuresti, dar eu zic sa intrebi la mai multe cabinete inainte sa te decizi la care sa faci lucrarea, in diferite parti ale bucurestiului. Vei fi uimit de diferentele de pret zic eu! bafta!
Viata insasi este scumpa(ce sa-i faci ) totusi merita cheltuiala. venind dinspre gara de nord cu ratb 182 sau 282 cobori de la Dorobanti la prima o sa vezi un parc si pe partea opusa este acolo un cabinet stomatologic foarte buna si probabil scumpa.musca din ciob ca apoi sa ai stralucireabafta.
Nu stiti ce vorbiti aici... copiii spun lucruri traznite iar daca medicul ala iti face implant dentar este mai traznit ca tine. Poate ca la implant dentar se referea la PIVOT care este cu totul altceva. Si nu e vorba ca iti respinge organismul este vorba ca te mai dezvolti si nu o sa tina, ai grija ce stomatolog alegi sa nu iti trebuiasca dupa aia si ordodont http://dentoplus.ro/sfaturi-stomatologice/despre-implantul-dentar
Sigur ca am nevoie! Doar nu imi fac degeaba. Am fost la doi dentisti deja si unul mi-a recomandat coroana, altul o fateta... M-am interesat in legatura cu preturile si sunt lamuta.
Trebuie sa fac totusi consultatie daca stiu ce vreau?
Pretul ca pretul dar daca nu ai nevoie de asa ceva de ce sa iti faci? normal cand se face cu implant da exista riscul ca organismul tau sa il respinga ca orice alt corp strain, cat despre aplicarea peste dintele tau nu stiu cat de recomandat este daca este dintele sanatos! cel mai bine iti poate spune doar medicul dar daca nu ai nevoie nu iti face ca n-are rost!
Crezi ca nu am ce face de vreau sa-mi pun coroana? Da, am nevoie.
Cosmin483 întreabă:
Anonimulgrr întreabă: