| NyHyLySM a întrebat:

Vreau să mi i au viața

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
27 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Ce probleme ai?

| lpavel a răspuns:

Orice problema ai avea acum care crezi ca te va ajuta daca te sinucizi, dupa moarte problemele tale vor fi de infinit de ori mai mari, asa mai bine incearca sa treci peste aici, pentru ca astea sunt nimicuri fata de ce vei parte daca te sinucizi, si nu doar pentru o perioada ci pntru o eternitate!
Dupa ce ai aflat toate astea si inca tot mai vrei sa te sinucizi atunci bafta la sinucidere, e alegerea ta!

| gabicoo a răspuns:

Succes. Un troll mai puțin pe TPU.

| Mindfulness a răspuns:

Zi frate că sunt in aceeași situație nu fac mișto de tine

| RAY a răspuns:

Te ai gandit si cum?

| RAY a răspuns (pentru Mindfulness):

Cine are ganduri de astea nu scrie pe TPU

| Mindfulness a răspuns (pentru RAY):

Greșit. Eu am avut frecvent și am postat sute de întrebări.
M-au ajutat mult răspunsurile unor useri, poate nu mai existam daca nu erau ei.
Te ajuta mai mult un străin decât neamul tău sau orice altceva.

Ganduri de astea sunt cauzate de lipsa de ocupatie

Știu!

Desigur ca sunt situati cand ceea ce am afirmat nu se aplica, eu nu consider depresia ca fiind o lipsa de ocupatie in unele cazuri, pentru ca si eu am trecut prin ele si stiu cum e, de asta exista doctori sa mergem la ei

Ieri am vazut un clip video pe Facebook https://jurnaldetimis.ro/......pe-un-pod/

a facut si un video personal de 30 de minute

| R4zv4n1Sigma a răspuns:

Du-te la pshiatru URGENT

| TimberWolf a răspuns:

Iau se scrie legat in cazul de fata.

Ăștia de pe TPU nu au curaj caută atenție

| Gigi777 a răspuns:

De ce?

| ZokoZEW a răspuns:

Fumează un cui să vezi ce frumoasă e viața

| Violleta2022 a răspuns:

Eu nu cred asta, fiindca cei care vor intr-adevar sa se sinucuida nu intra pe forumuri sa-i informeze pe oameni, ci o fac in liniste, fara sa afle nimeni.

| hahanu1 a răspuns:

Te rog frumos sa incerci sa intelegi ca nimeni nu te vrea plecat. Dovada clara este ca atatia straini se aduna aici si incearca sa te ajute. Straini care nu te cunosc dar tin la tine. Sa stii ca singur nu se poate ridica nimeni. Du te si vorbeste cu ai tai, du te la un preot, du te la un psihoterapeut, dar CERE AJUTOR! Eu am avut un unchi care s-a sinucis acum 2 ani. Si acum plang parintii dupa el. Durerea dupa sinucidere nu trece, doar e data mai departe. Daca simti ca nu mai poti sa te ridici, atunci VORBESTE fara rusine pentru ca nu rade nimeni de tine si nimeni nu vrea sa te vada la inmormantare. Nu deranjezi pe nimeni, omule. Du te si ia ti in brate pe cei dragi si vorbeste cu ei. O sa vezi ca totul in viata e trecator si o sa fie zile in care o sa iti amintesti si o sa te gandesti ce fraier ai fost ca ai crezut ca nu se mai termina durerea. Dumnezeu te iubeste. Noi te iubim. Capul sus.

| hahanu1 a răspuns (pentru gabicoo):

Nu cred ca e, uita te la intrebarile de pe profil, de 2 3 ani.

| MihaelaDart a răspuns:

Oamenii care isi iau viata, sunt cei slab de ingeri si care sunt lasi cu propria viata de a lupta la bine si la greu. Gandeste-te bine pentru faptele tale. O data ceea ce faci, vei aduce multa suferinta in jurul tau. Mai bine trateaza-ti depresia pe care ai acumulat-o si incearca sa remediezi problemele vorbind cu cineva care sa te asculte si sa iti dea sfaturi. Si eu candva am avut ganduri de suicid, ca nu reuseam in viata ori lumea ori familia ma supara amarnic si nu ma lasa sa imi spun propria opinie. Insa am invatat un lucru, sa nu mai pun suflet, sa ignor, sa ma ascult pe mine insumi si sa ma ridic de cate ori atunci cand dau de greu. Sa merg mai departe, sa ma incurajez si sa invat din greseli. Si bineinteles sa gandesc pozitiv, cu cat gandesti negativ, cu atat iti vin ganduri negre si iti provoci numai rau organismului.
Incearca sa vorbesti in oglinda cu tine insuti, nu este ceva rau sa iti spui oful si sa te auzi pe tine insuti, puneti intrebari, calculeaza si raspundeti singur la rezolvare.
Cu greu, vei reusi sa invingi si sa te pui pe picioare si sa nu mai ai niciodata astfel de ganduri negative.
Eu am invatat sa ma iubesc pe mine insumi, sa ma incurajez, sa trec mai usor peste problemele vietii care candva imi erau precum o piedica, am invatat sa fiu pozitiva si sa nu mai il spun pe "Nu" niciodata, am invatat sa ma autoeduc si sa fiu mult mai ambitioasa in tot ce mi-am propus sa fac, astfel ca am reusit de multe ori in viata doar printr-o minte pozitiva.
Fruntea sus si sper din tot sufletul sa reusesti si tu!

| MihaelaDart a răspuns (pentru RAY):

Nu numai si a depresiei. Vorbesc din experienta. Am avut la randul meu cu multi ani, ganduri negre... insa am reusit sa trec singura peste acest hop. Nu a fost usor, daca ti-a mai ramas un dram de ambitie o poti face, daca il iei pe Nu in brate pentru orice fleac, a pai nu poti face nimic.

| mont a răspuns:

Potolește-te.

| minrest a răspuns:

Nu are rost, ca maine mori oricum, esti condamnat, viata este o boala mortala. Dar ca sa traiesti mai bine, mergi la psihiatru. Succes in viata!

| Stefan927 a răspuns:

Nu merită. Sinuciderea este o chestie ireversibilă, care te face să crezi că îți rezolvi problemele, dar nu îi așa. Ai o viață în față. O viață ce poate acum o privești ca fiind foarte rea, poate ai trecut prin momente foarte dificile pentru tine, sau poate nimeni nu te înțelege, dar crede-mă, nu merită sa te sinucizi. Vor veni vremuri și mai bune pentru tine, poate acum nu crezi asta, și este de înțeles, când ești la capătul răbdării ți-se pare imposibil că vei avea în viață perioade foarte bune. Dar cel mai important, îi să nu te lași doborât/doborâtă de aceste gânduri. Ți-ne minte, sinuciderea este o soluție permanentă pentru probleme temporare.

| Vandalu a răspuns:

Si ce mi zici mie? sa fi sanatoasa

| BeaTMaN696 a răspuns:

Pentru mine oamenii care își iau viața sunt niște jalnici. Bafta in continuare.

Întrebări similare