anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să-mi "pregătesc" corpul pentru banchetul de clasa a8-a.
Iarna aceasta am mai pus câteva kilograme pe mine și ași vrea să scap de ele.Am 1.60 cm și 50 de kg. Vreau să ajung la 45-44 de kilograme.Cum ași putea? Vreau și niște exerciții pe care le pot practica acasă.
Fundă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Ai o greutate normală nu trebuie să slăbești ești bine cum ești acum!

| RoxanaCC a răspuns:

Ai 1,60, greutatea ta actuala este super, dar bineinteles, putin sport nu strica nimanui. Fa exercitii usoare de tonifiere, gasesti pe youtube o gramada de filmulete dar nu te forta pentru ca esti ok asa cum esti. Incearca sa te mentii happy

| RoxanaCC a răspuns:

Balena la 50 de kg? Tu realizezi ce vorbesti? E o fata in clasa a 8, esti inconstient, vrei sa o faci sa nu mai manance? Sa fie anorexica? Nu stii ce putere au cuvintele mai ales la varsta asta asa ca te-as ruga sa dai sfaturi doar daca stii ce vorbesti si stii cui te adreseszi

| Elena1452 a răspuns:

Hmm. ai o greutate buna pentru inaltimea ta nu iti recomand sa slabesti dar treaba ta acum iti recomand daca chiar vrei sa faci abdomene nu iti scad kilogramele dar face o silueta supla