| simonmihai91 a întrebat:

Vreau sa-mi schimb ochelarii de vedere si as vrea sa-mi cumpar rama de la Ray-Ban. Stie cineva cat ar costa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Mai la orice magazin de optica (de ex acolo unde ai aflat tu de problema la ochi) poti comanda lentile si rame. rama o poti comanda (daca ai incredere) de la firma respectiva (daca o vrei originala, si crezi ca vor veni originali). ori iei o pereche de ray ban care iti plac fake, ca oricum cu folosesti doar rama. si faci comanda pe dimensiunile ramei, la lentilele de care ai tu nevoie. si ii rogi sa puna lentilele respective, pe rama alesa de tine

10 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Daca vrei doar rama tii sa fie ochelarii originali? ca asa iti iei la 150 niste fake-uri, rama arata la fel, ca doar nu folosesti lentilele (alea care fac pretul mare). daca ii vrei originali in jur de 600-1000 ron, depinde de model. si ai grija de unde ii cumperi, fake-urile sunt atat de bine facute incat ii poti lua jafuri si de la magazine de optica

| simonmihai91 explică (pentru JohnnyBi):

Eu am nevoie si de lentile (am astigmatism, -5 la stangul si -0, 35 la dreptul)

| JohnnyBi a răspuns (pentru simonmihai91):

Mai la orice magazin de optica (de ex acolo unde ai aflat tu de problema la ochi) poti comanda lentile si rame. rama o poti comanda (daca ai incredere) de la firma respectiva (daca o vrei originala, si crezi ca vor veni originali). ori iei o pereche de ray ban care iti plac fake, ca oricum cu folosesti doar rama. si faci comanda pe dimensiunile ramei, la lentilele de care ai tu nevoie. si ii rogi sa puna lentilele respective, pe rama alesa de tine

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Nu știu sa iți spun un preț în lei, dar în euro se învârte undeva la 300€. Oricum poate varia dar sunt destul de scumpi.

| JohnnyBi a răspuns (pentru AlexRv):

Ray ban de 300 euro? aualeu. tu traiesti intr-o lume un TVA este foarte mare laughing. eu am dat pe ai mei 600 lei cu tva redus. deci si tu tva nu se ducea la 1300 laughing

| AlexRv a răspuns (pentru JohnnyBi):

Prețul variază în funcție de lentile și de problema oculara. Nu au același preț niște lentile doar cu miopie, astigmatism, hipermetropie etc. Logic e sa isi cumpere totul, nu doar rama. happy

| JohnnyBi a răspuns (pentru AlexRv):

Eu mi-am luat ochelari heliomati din 2 parti. rama ray ban aviator, lentila rodenstock. deci nu este nimic logic, este dupa preferinte. si am luat o pereche ray ban originala, le-am scos lentilele, le-am pus pe cele heliomate.

| simonmihai91 explică (pentru AlexRv):

Eu am nevoie de rame si de lentile, la ochiul stang am astigmatism (-5), iar la dreptul am doar -0, 35.

| BogdanLuca a răspuns:

Sunt de la 500 lei in sus

| caiboiul a răspuns:

Costa 700 lei in realitate. Sper ca te- am ajutat. Funda.

| simonmihai91 explică (pentru caiboiul):

Doar rama sau cu tot cu lentile?