Lasă vrăjeala cu sinuciderea. Oricum nu ai curaj sa faci asa ceva.
Dacă te-ar trimite intr-un club pe banii ei, ai fi cel mai fericit.
De ce nu-ti iei mai bine un job, ca sa ai satisfactia banului si sa faci ce vrei tu?
Încerc să plec în străinătate dar mama mea nu mă lasă deoarece îmi spune că sunt prea tânăr să merg la lucru și de 2 zile tot îmi spune să fac postliceală
Eu spuneam sa-ti cauti de lucru acasa, in Romania, ca nu ai nici o calificare ca sa poti muncii in straintate.
In strainatate nu umbla cainii cu covrigii in coada, in special pentru cei care nu au facultati, experinta serioasa in anumite domenii si nu cred ca-ti convine sa te duci la betoane in constructii, sau la cules de asparagus, nu?
Am mai citit și de prin comentarii ce ai scris. Cumva, te înțeleg. Și înțeleg și din perspectiva în care tu te crezi mic din cauza faptului ca nu ai studii superioare si nici nu poți sa dai admitere la o facultate ca nu ai bacul. Să știi că nu ești nici prima nici ultima și nici singura persoana din România sau din lume, care nu ar avea facultate. Exista viata și in afara facultăților, și locuri de munca absolut necesare, fără de care nu ar funcționa cei de pe treptele de sus, fără cei de jos. Atâta timp cât muncești, tu cu mâinile tale și este o munca cinstita, nu ai avea de ce sa te simți inferior și sa nu vezi sensul vieții doar pentru faptul ca nu ești ca ceilalți de vârsta ta. Și din clasa mea nu au dat la facultate decât 5 din 20 și ceva, și nu înseamnă că restul sunt mai prosti. Mai sunt și oameni cu joburi normale, șoferi, bucatari, vânzători(kaufland, noriel) yup, doar niște exemple. Și sunt niște oameni absolut normali și trăiesc bine și fericiți. Pana la urma, și mama ta îți dorește binele și cu siguranță vrea sa te ajute, tu probabil nu găsești o pasiune în domeniul medical, și de asta nu vrei sa faci o postliceala. Dar eu te as sfătui sa faci. Ori plde asistent medical generalist ori postliceala de farmacie, ori postliceala de analist programator, care e numai munca de birou. Poate pe parcurs o sa îți placa, și măcar o sa ai o diploma în caz ca o sa vrei sa lucrezi. Sau cel mai simplele și mai puțin costisitor, poți face un curs din acesta scurt, de bucatar de exemplu și poți lucra în restaurant sau la firme de catering, mai ales ca ești băiat poți face curs de agent de securitate(paznic) ca nu îți trebuie multa scoala acolo, ci să fii politicos și responsabil. Acestea se cauta. Mai ales cel de paznic e cel mai ușor. Ca să nu zic sa faci alte cursuri de fochist sau alte specializări mai greuțe. Poți întra pe google sa cauți cursuri în orașul tău, sau mergi cu mama ta la AJOFM în orașul tău și vezi cursuri gratuite acolo. Nu te mai descuraja. Dumnezeu sa te Binecuvânteze și sa te întărească sa poți merge mai departe. Din păcate asa este viata și toți trebuie sa ne luam în frâu responsabilități, la un moment dat. Și eu ma aflu în acest stadiu. Lucrez, dar vreau sa studiez mai departe. Cum o sa fie planul Lui Dumnezeu, pentru toți.
Buna, care este motivul pentru care nu mai vrei sa traiesti? nu mai gasesti sens in ceea ce faci sau in viata de zi cu zi? ar fi de ajutor mai multe detalii, ceea ce ai scris e cam ambigu. O zi faina.
Dacă faci asta însemnă că ești un slab și alegi calea ușoară, gândește-te că o să te uite toată lumea peste câțiva ani și nu ai relizat nimic în viață, adică ai trăit degeaba atâția ani și te ai născut degeba.Chiar așa grea viața pentru tine încât nu relizezi nimic în ea și mori?
Adevăratul motiv este că am mulți prieteni râd de mine, mă iau la mișto și eu mă simt prost când văd că ei lucrează au banul lor și eu nu găsesc loc de muncă