| VladoiuDany a întrebat:

Vreau sa NU mai cresc in inaltime, am 16 ani 1.93cm. si 75 kg.
Ce sa fac? Preferabil sa mai scad vreo cativa cm.(nu suport sa fiu paluga) funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Resemnează-te!
Învață să te accepți așa cum ești, nu poți scădea în înălțime.
Sănătate!
Pa, pa.

| MrAngelus a răspuns:

Incearca sa nu dormi mult: http://vitaclub.info/......a-creste/.

Culca-te la 1 si trezeste-te la 8 sau la 9.

| xcristix a răspuns:

Daca tragi de fiare ramai mic, asa ca du-te la sala si vorbeste cu antrenoru, dar daca nu stai la oras is nai bani de sala ridica fiare deasupra capului si o sa ramai mic+faci muschi

| whiteviper98 a răspuns:

Apuca-te de sala. trage fiare. Vei ramane mic. happy

| asman a răspuns:

Poti sa mai cresti si pana la 25 de ani in inaltime.
Nu ai cum sa opresti cresterea! sau sa scazi cm!
O sa scazi putin din inaltime la batranete, atat!

| Haze a răspuns:

Apuca-te de sala si incearca sa mananci ceva mai copios...sa vezi cand o sa ai pe la 80-85 de kg muschi pe tine sa vad daca mai plangi atunci ca esti "paluga"

| aeerda a răspuns:

Imi pare rau sa zic dar cred ca nu e nimic de facut.Dar stai linistit cred ca nu vei mai creste.Si oricum fetelor le plac baieti inalti.

| yonel22 a răspuns:

Fra eu am 205 cm si 130 de k sinu am pic de grasime pe mine si sa stii ca arat ca randy orton doar un pic mai inalt si nu ma vait si u esti paluca si esti aschiutza fra ca ai 75 de k la 193 numa cand imi imaginez daca as fi in locul tau as sta inchiu in beci