| emilia21 a întrebat:

Vreau sa precizez ca am avut un mic chist la inceputul lunii ianuarie, am luat tratament, dar nu am mai fost la control, poate ca acel chist sa marit, nu cred ca e anexita, trebuia sa am febra si ameteli din cate am citit, despre ea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Rareori ai febra si ameteli la anexita. Tratamentul pentru chist dureaza minim 6 luni, asa ca nu stiu ce tratament ai luat tu de l-ai si terminat din ianuarie. Probabil ca chistul e de vina. Du-te urgent la medic, un chist netratat se poate rupe si atunci vei avea nevoie de interventie chirurgicala.

2 răspunsuri:
| piticu21 a răspuns:

Pai si acum ce se intampla?

| emilia21 explică:

Nu stiu ce se intampla, dar eu cred ca am tot acel chist, si ca nu a disparut precum mi-a zis doctorita, ca o sa dispara in mai putin de o luna. la alceva mai grav nu m-am gandit.pentru ca nu cred ca am.am tot citit pe internet si la acele boli venerice, dar nu par sa am nici un simptom.