Din pacate, nimni nu te poate ajuta daca tu nu ai vointa sa iesi din starea asta.
Anxietatea sociala apare pentru ca ai ales sa te izolezi de lume, de oameni si stai singur.
Invata sa iesi afara, impune-ti sa intalnesti prieteni si colegi, sa te bucuri de viata, facand un efort sa te intergrezi in societate fiindca problema ta evolueaza in rau daca acum nu incerci sa o reversezi.
Buna!
Cu siguranta nu esti singurul.
Sugestia mea este sa incepi o psihoterapie pentru a explora mai bine aceste dificultati pe care le ai si sa gasesti solutii.
Anxioliticele se iau DOAR la recomandarea psihiatrului, insa cel mai bun tratament este reprezentat de combinatia dintre psihoterapie si medicatie.
Pentru moment, ține-ti mintea ocupată.
Dacă ești în Austria, bănuiesc că muncești acolo, un loc de muncă e un lucru bun.
Asta cu "efectiv nu exist" e destul de comună oamenilor aflați la muncă în afară, cei mai mulți dintre cei aflați în afară, au următorul program: muncă -casa-munca-casa. Poate și asta e un factor care îți amplifică stările.
Dacă nu ai un job obositor sau care îți mănâncă toată ziua, încearcă să ieși prin zonă, sa te plimbi, nu neapărat să vorbești cu cineva.
Nu, eu am 30 de ani si am simptomele astea de la 25, tie iti lipseste o conexiune umana cu o femeie cel mai probabil nu un psihiatru
De unde știi că o femeie mă v-a ajuta?
Ai trecut prin același lucru?
Pasarea de femeie intotdeauna face minuni
Singura soluție la toate aceste probleme este viața trăită cu Hristos. Apropie-te de Biserica lui Hristos, trăiește pe cât este cu putință viață ortodoxă și vei cunoaște adevărata libertate și fericire. Toate celalalte soluții sunt simple iluzii care te vor conduce la eșec.
De fapt noi ortodoxii vom merge în iad, pentru că nu avem o conexiune reală cu Dumnezeu.
Ceva REAL e atunci când te pocăiești, cum scrie și în Biblie.
Nu e ușor, să nu crezi, sunt foarte mulți pocăiți care nu trăiesc pocăința ci doar poartă numele de pocăit. Mare grijă!
Să fii ortodox este neapărat necesar pentru mântuire, dar nu este suficient.
123456789qwertuiop întreabă: