| Deviliz a întrebat:

Vreau sa slabesc! Dar am o mica problema! Nu mananc oua, branza, smantana, ceapa sau usturoi si carne doar de pui imi accepta corpul.Imi puteti recomanda o dieta ceva cu supa, legume si fructe care sa mearga!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| axney a răspuns:

Foarte bine ca nu le maninci, acele alimente nici nu sunt facute pentru corpul uman (ce alt animal mai mananca produse lactate dupa perioada de alaptare? - si ne miram ca descoperim diferite boli pe zi ce trece?). Consuma multe legume, salate (fara ulei! cu alune crude (max. 30g pe zi). Iar cind tii foame maninca fructe calorice, banane, 3-4, pana ce ti se taie foamea. Ca sa-si revina corpul, trebuie sa-i dai timp sa se auto-trateze, consuma alimente vii (min 70% din dieta) si ai sa te simti exraordinar. Sigur ca terbue sa-ti explic cum functioneaza digestia ca sa intelegi totul happy dar sper sa te ajute si aceasta info

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Nu manca oua, nici branzeturi si te vei trezi peste cateva luni ca iti cade parul si dintii. De unde aduci aport de calciu si fier organismului tau?

| lia.d a răspuns:

Buna! Ar fi mai multe metode de slabit, dar totusi sa te mentii in forma, sa nu te devitaminizezi.Deci,e bine ca poti sa mananci carne depui, legume si fructe. Unul din regimuri ar fi :supa de legume, in care sa pui morcovi, patrunjel, putina telina, varza mai multa, fasole verde(se poate si din conserva), dupa ce au fiert cu putina sare se adauga pasta de rosii, cea de la Olimpia e foarte buna, si cand da in clocot adauga multa verdeata taiata marunt(marar, patrunjel, leustean)si de cate ori iti este foame peste zi, primul lucru pe care sa-l faci, sa-ti incalzesti un bol din acea supa si sa o mananci incet, fara sa te grabesti, fara paine, apoi daca iti mai este foame mai poti sa mananci si felul 2, un gratar de pui cu dovlecei tot asa la gratar sau cu salata de varza.Cam asta ar fi pranzul. Dimineata, daca poti si iti este de ajuns mananca o banana si o portocala, dar daca doresti ceva mai consistent, poti sa mananci zacusca cu paine neagra, maxim 2 felii sau salata de vinete.Seara e indicat sa mananci fructe, mere, portocale, pomelo, grapfruit, kiwi, dar putin, doar pana dispare senzatia de foame.Ar fi bine daca poti, ca acea supa sa o ai intotdeauna in frigider si cum te "taie"un gand sa mananci ce nu e voie sa-ti incalzesti un bol de supa.Cand mai vrei sa-i schimbi gustul, poti sa adaugi putina sana. Un alt regim ar fi, cu salate de legume si cu salate de fructe si sa alternezi cu cate un gratar de pui sau de peste. Inca o metoda buna de slabit, tot asa ca balast sa ai pregatit in frigider un compot de mere, facut de tine, cu mere curatate de coaja, puse la fiert si cand sunt fierte merele sa adaugi zaharina dupa gust si scortisoara daca iti place si tot asa cand simti senzatie de foame sa mananci un bol de compot! Multa vointa iti doresc si un corp frumos si sanatos!

| scarly86 a răspuns:

Sunt mai multe diete ce pot fi recomandate, sfatul meu este sa ti rezolvi problemele cu stomacul, dc nu ti tolereaza aceste alimente s ar putea sa ai gastrita, afectiune ce nu i grava si i tratabila.pe termen scurt, adica 1-2saptamani, eu am incercat supa de pui in care poti sa ti adaugi si ceva paste fainoase si am slabit vreo 2 kg.pe termen lung iti poti alege un regim de viata ce sa includa carne slaba (adica de pui si peste), legume (cartofi, morcovi, telina, sfecla fierte), fructe(mere, banane in cantitati mici, pere, struguri in cantitati mici pentru ca au multe zaharuri, etc). iar dimineata si la pranz, poti sa mananci si 1-2felii de paine neagra/secara/integrala/graham.

| Alexandra. a răspuns:

Poti sa mananci oricat de sanatos, daca sport nu e! (in caz ca faci, imi cer scuze! )
Legume si fructe de oricare. Pomelo si grapefruit sunt cele mai bune pentru a arde grasimi din cate stiu eu! Succes!winking

| cristianpopa a răspuns:

Multe cereale, legume, peste si sport. Sanatate!