| Ioana06i a întrebat:

Vreau să slăbesc foarte, foarte rapid, pentru că nu mă mai simt deloc bine cu mine. Știți vreo metodă, ceva?

Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mișcare, dietă, saună și iar mișcare.

| Mindfulness a răspuns:

Bagi la păcănele toți banii de fiecare data când îi și și vinzi și din casă sa te asiguri!
Nu poți să slăbești daca ai probleme emoționale niciodată nu mai daca nu mănânci deloc,asta că stresul îngrașă,mai exact cortizolul! Când ai depresie,anxietate mănânci compulsiv,nu te poți controla, te refugiezi in mâncare când totul îți merge pe dos. Trebuie sa îți găsești o ocupație sau un hobby sa te distragă de la gânduri și probleme, sa îți ții mereu mintea ocupată. Când "apare overthink-ul" atunci apar și problemele.
La păcănele spuneam sub forma de gluma dar eu chiar reușisem sa slăbesc așa, cum aveam banii cum ii pierdeam! Când scapi de problemele emoționale, sufletești intrinseci atunci poți și să slăbești mai ușor fără să te infometezi.

| kalasnicov22 a răspuns:

A inceput postul.
Ai o oportunitate.

| Ioana06i explică (pentru kalasnicov22):

Da, țin de mâine și sper să pot reuși să slăbesc cât mai repede.

| kalasnicov22 a răspuns (pentru kalasnicov22):

Sportul doar te mentine nu te ajuta prea mult, azi am facut 6000 de pasi echivalentul la un iaurt bio cu 3%grasime.
Sa renunti complet la zahar si la tot ce contine zahar, fructe niciodata seara. Zaharul ajuta ca grasimile sa se depuna.
Poti sa mananci sunca de 3 ori pe zi fara sa te ingrasi daca nu consumi gram de zahar.