| ramona06 a întrebat:

Vreau sa slabesc la burta si solduri sa am un abdomen plat.Am inceput azi exerciti vreo ora abdomene foarte multe, am sarit cu coarda. Dar am mancat o rosie si un morcov. iar dupa 6 nu vreau sa mananc nimic. pot sa beau apa? Dar am o mica problema eu fumez daca m`as lasa de ele posibil sa ma ingras sa ma afecteze ceva cu ce`a ce vreau eu de fapt? dau funda:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SelGomez a răspuns:

Deci e foarte sanatos sa nu mai fumezi, nu o sa te ingrasi daca te lasi treptat de ele.adica fumezi maxim o tigara pe zi, apoi o tigara la 3 zile, le raresti.
Apa, poti bea! Caloriile se consuma mai repede cu cat consumul de apa e mai mare.
La solduri poti slabi daca ai nevoie.La unele persoane,oasele sunt mai late la solduri. Dar daca vrei sa slabesti la burta si solduri inseamna ca nu oasele sunt asa,ci chiar trebuie sa slabesti asa ca iti recomand exerctii Tae Bo - Billy Blanks si sa dansezi, poti dansa in casa pe muzica, sa mergi pe jos minim o ora pe zi si sa alergi.happy
Succes!