anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa slabesc pana la vara.Am inaltimea 1, 58 si 53 kg...multi prieteni imi spun ca arat bine, dar eu nu consider asta.Pana la vara as vrea sa ajung la 40 si ceva.am tinut regimuri, diete.sh am ajuns de fiecare data la spital, asa ca parintii mei mi-au interzis sa mai tin diete sh tot felul. ce as putea face?
?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 1, 58 e recomandata greutatea de 48 de kg...
Daca vrei sa slabesti fara sa intri in spital in timpul curei ia complexe de vitamine si minerale pentru a nu avea anemii etc, la fete e mai greu sa tina cura si sa nu se termine cu probleme. Deci complex de vitamine si minerale si sa ai cel putin 2 mese, dimineata cel mai mult si consistent (muult lapte si cereale de ex) si dupa amiaza salate, fructe legume, iar seara doar un fruct, multa apa si va fi totul ok.

| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Eu am 1, 52 si am 43 kg si am fost la sala la fitness si acolo nici nu plateam mult si nu am fost pentru a slabi, am fost sa imi fac un corp frumos si vad ca am reusit si totusi am dat jos cateva kg [ in jur de 3-4 intr-o saptamana ].
Ai putea sa faci si tu la fel. Dar daca iti alegi un program seara, eu zic sa nu mai manaci cand ajungi acasa, decat fructe.
In rest nu te chinui sa dai sufletul din tine pentru ca nu esti foarte grasa.Incearca sa te abtii de la : grasimi, sucuri acidulate, dulciuri, fast food`uri.

Bafta! :*

| BiaJ a răspuns:

Fa mult sport!

| campanario a răspuns:

Buna. Vrei sa slabesti? De ce? Eu as vrea sa am kg tale happy. Eu zic ca areti foarte bine! Eu am 1, 50 si 47 kg si sunt foarte slabuta happy. Eu zic sa ramai asa. Succes:*

| Trandafir_Radu_1980 a răspuns:

Salut! Gasesti informatii complete despre slabire pe Sportaholic www.sportaholic.ro