Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Eu am slabit 11 kilograme in 2 saptamani, de la 131 la 120, dupa dieta lui nenea Montignac...am mancat pana m-am saturat la fiecare masa dar dupa regulile lui, sa nu amesteci glucide cu lipide, fara paine, alcool, minim 3 mese pe zi, si ultima masa seara la 7:30 plus bicicleta dimineata cam o ora, adica vreo 400 de calorii si jumate de ora dupa masa inca 200 de calorii! poate nu o fi sanatos dar nici obez nu cred ca este sanatos! numai bine
Cate kg ai? cati ani ai? deci ca sa slabesti cam 5 6 kg trebuie sa tii cu rost nu mananci prajelii, paine, dulciuri, si date prin faina
cum ar fi pastele este ff usor! eu aveam la 9 ani acum o sap 45 de kg si acum am 37 am slabit 8 kg intr-o sap si am respectat acceste reguli am slabit acum imi vin toate hainele mele
Bea apa multa si cand nu iti este sete nu manca dulciuri si nici grasimi urca scarile daca stai la bloc si plimbate incet cand iti este foame bea apa si incearca sa uiti de mancare fa lucruri captivante si daca se poate nu manca seara.eu asa am mai slabit asta vara un kg pe zi succes! te pup pa
floricika9595 întreabă: