Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Da stiu cum sa slabesti mai repede in o saptamana pot sa te fac sa slabesti 5 Kg pentru prima data trebuie sa-mi spui ca te kg ai. dupa sa bei foarte multa apa rece fara sucuri, ciai, sau dulciuri sau cafea nimic cand maninci trebuie sa maninci soar salate si sa faciexerciti fizice in fiecare zi 30 de minute si vei vedea sa acestea lucruri vor face minuni pa pa
Incearca o dieta sanatoasa ca cea de aici http://slabeste-natural.k7.ro/ - recomand
Nu mai manca dulciuri, doar patru cuburi ciocolata amaruie pe zi si nu mai mana paine de loc si nu mai manca dupa 6. si sa nu uit incearca daca esti pregatita sa incepi un regim eu iti recomand sa maNANCI DE DIMINeata cereale cu lapte degresat 1, 5 grasime, cereale fitness sau musli simple si dupa aia la pranz o friptura la gratar cu salata si seara panan 6 o salata de fructe.SUCCES
Sall. pentru a slabi ar trebui sa faci o cura de slabire. Sa mananci doar salate, fructe,! nu paine sau alimante consistente sau zaharoase. Mai poti sa slabesti, facand sport, alergari, participand la cuncursuri sportive. Dimineata ar fi bine sa nu mananci sau sa mananci ceva foarte lejer. Seara nu ar trebui sa mananci cam... nimic in schimb ai putea sa rontai fructe. I love you! Succes!
Mda, sa-ti spun o chestie, si eu sunt plinutza si am fost dintotdeauna, insa din propria experienta iti spun ca, sa slabesti e foarte greu, si sa pui la loc e usor. dar cu cat slabesti mai usor si mai rapid, cu atat mai multe kg pui la loc intr-un timp mai scurt, insa, iti pot spune o "dieta"cu care slabesti 5 kg in 2 saptamani, si daca mentii aceasta dieta, slabesti intre 3-5 kg pe luna. Primele 5 kg le dai usor jos, dar dupa dai mai greu, deoarece organismul tau se obisnuieste cu acest stil de mancare, dar sa nu te lasi batuta.
Deci: micu dejun: 1 bol de lapte dietetic cu o mana de cereale fitness sau daca esti pe fuga 1 iaurt (natural, sau cu fructe, sau cu cereale), pranz: salata de legume cu pui, peste sau vita la gratar, si la cina: ori fructe proaspete combinate, ori un bol cu cereale si lapte dietetic ori o salata. Daca iti este foame intre mese, poti sa mananci un mar sau o portocala, sau o grepfruit. Si trebuie sa bei cat mai multa apa; aa si sa nu uit, importante sunt orele fixe de masa, sa tii cont de asta cand incepi cura pa pa.
Salut eu am 1.64 si am tinut un regim doar cu supa sau ciorba.Am baut apa multa,dar am facut si exceptii in care am baut sucuri fara zahar.In timp de 2 saptamani eu am slabit 9 kg.Am mancat numai ciorba sau supa(De 2 ori pe zi) si daca mai mancam un iaurt in timpul asta.Succes si tie .
Salut eu am 1. 64 si am tinut un regim doar cu supa sau ciorba.Am baut apa multa, dar am facut si exceptii in care am baut sucuri fara zahar.In timp de 2 saptamani eu am slabit 9 kg.Am mancat numai ciorba sau supa(De 2 ori pe zi) si daca mai mancam un iaurt in timpul asta.Succes si tie .
floricika9595 întreabă: