Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Nu poate spune o singură persoană cum poti să slabesti.fiecare are organism individual, deci, la unii, anumite metode dau rezultate bune si satisfacatoare iar la altii e ca si cum nu au făcut nimic, e clar. dacă nu mănanci slabesti. Dar sfatul meu este să in cepi sa mănanci de 4, 5 ori pe zi foarte putin, stomacul tau sa nu fie plin cand te ridici de la masa. apoi reduci nr de mese pe zi la 2, 3 dar la fel de putin mananci la fiecare...si,un mare secret:NU MÂNCA DUPĂ ORA 15, FĂ-TI O REGULA DIN ASTA.seara stomacul tau o sa fie gol si tie o sa-ti prinda bine asta, iar dimineata o sa ai pofta de mancare(nu pierde micul dejun). baftă!
Pai, poti alterna: o zi manaci decat micul dejun, in alta zi manaci doar pranzul, in alta cina, recomandat, foarte multa apa, nu manca dupa ora 7, micul dejun sanatos si consistent, eu am slabit 27 de kg inntr- o luna si o saptamana, am avut 109 kg, acum am doar 82, si observ ca nu am pus inapoi nimic pana acum, pot dovedi cu poze, cel putin asta sigur merge succes!
Mananca kereale musli cu lapte d fiecare data cand ti-e foamne, bea d dimineata apa cu lamaie si in timpul zilei 3 litri d apa mananca frukte si salate.
Nu manka mankare fast-food sau mankare gatita, paine, dulkiuri.
Fa cat mai multa miscare, 30 d min d sport pe zi sau plimbata.
Buna fa asa cum ati spun eu ce am facut eu a mereitat ffff mult pentru mine nu am mancat nimic 4 zile doar am fumat si am slabit 4kg incearca asa depinde daca poti si bine inteles daca fumezi depinde de tine asat si nu manca paine de loc 2 saptamani sau una si nu manca seara nu mai meree si vexi cum slabesti
Miley, miley si hannah montana aud numai de astea. perne, cu hannah, cersaf, jucarii, lenjerie, etc. nu v-ati saturat. incercati si voi un cantaret adevarat justin bieber e un cantaret adevarat eu sunt menegerul lui si daca ma intrebati de unde stiu romana sa stiti ca am invatat dar nu despre asta e vorba. cei care vreti sa ma contactati asta e id-ul meu
:eniko.gabriela vb pe mess
Eu am slabit trei kg intr-o saptamana merging la sala +dieta mincam numai supa de varza cu ceapa si ardei grasi si multa apa plata plus la astaalergam jumate de ora. Mi-a fost foarte greu a 7 zi am grezut ca vine ambulanta dupa mine.Suntemm frumoase asa cum ne-a dat Dumnezeu.
Da am eu un raspuns fugi pana nu mai poti si faci o pauza si fugi pana nu mai poti.pe parcurs ce fugi posibil sa te obosesti da asta nu inseamna ca nu mai poti cand esti super obosit si fugi atuncea slabesti. faci in fiecare seara acest antrenamet simplu si foarte eficient...asa am facut si eu si majoritatea oamenilor mi-au spus ca am stat in spital.
floricika9595 întreabă: