Da
Automat, slabesti cand transpiri nu alergatul in sine te face sa slabesti
Da cred ca trebuie sa fie un chin pentru tine sa te sufoci in timp ce abia respiri si mai ales ca esti fleasca
Nu slabesti, deoarece atunci cand iti este cald arzi mai putine calorii pentru incalzire.Pentru a slabi incearca sa alergi la temperaturi cat mai scazute pentru a arde calorii prin alergare dar si prin incalzirea corpului.
Vrei sa faca hipotermie?
Fratele meu, vreau sa slabesc acum....nu am de gand sa astept iarna sau sa ma mut la polul sud! sau poate sti tu vreo metoda de alergat prin frigider sau?
Pai fratele meu, eu doar ti-am spus cum sa slabesti, nu sa astepti iarna. Daca ai fi gandit putin ti-ai fi dat seama ca trebuie sa alergi seara dupa apusuș soarelui cand afara este mai racoare
Ai putea sa faci sprinturi de scurta durata. Cu cat alergatul e mai intens, cu atat arzi caloriile mai repede, plus ca faci muschi care vor arde grasimile.
Da! Transpiri foarte mult iar prin transpiratie, elimini toxinele si surplusul de grasime!
Lume mersi mult pentru incurajari...maine o sa ma imbrac cat de gros pot, cu 30 de straturi de folie si o sa alerg cam juamtate de ora! o sa va zic cam cati cm dai jos /zi! Multumesc inca o data pentru incurajari
Si eu ma gandeam la aceasta solutie. abia am inceput de cateva zile sa alerg cu folie in jurul abdomenului... m-am tot documentat pe internet. iar parerile sunt diferite. vreau sa stiu daca ai reusit sa slabesti prin aceasta formula. mersi.