anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa stiu daca am sinuzita! Ma doare capul ingrozitot de dimineata pana seara,simt un miros ciudat,am avut fata umflata in partea maselelor, simt o durere persistenta in zona maxilarului...As vrea sa ma duc la medic da' sa nu ma duc sa rada de mine...Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred că ai sinuzită maxilară. Mirosul acela ciudat e din cauza puroiului, care trebuie scos.Acesta este motivul pentru care te doare capul şi zona maxilarului.Doctorul nu are cum şi de ce să râdă de tine, dimpotrivă, ai mare nevoie de antibiotice puternice.Du-te cât mai repede la doctor pentru că se poate agrava. Sănătate!

Răspuns utilizator avertizat
| Quanah a răspuns:

Medicii nu au de ce rade de tine. Cu asta se ocupa, si nu esti prima si nici ultima persoana cu simptomele acestea. Lasa rusinea acasa, si fugi la doctor!