| Denisaaa15 a întrebat:

Vreau sa stiu de ce ma tot dor sanii? E din cauza ciclului? Ma tot dor de 2 zile si nu stiu ce sa fac.P.S. vreau raspuns de la fetetongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată, dar consider că un răspuns "corect" şi concret este util.

În primul rând, poţi să stai LINIŞTITĂ că NU ai nici o "problemă" medicală, deci NU ai de ce să te îngrijorezi!

Apoi, nu ai precizat dacă ai menstruaţie...

Este posibil ca aceste dureri de sâni să reprezinte simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!

De asemenea, având în vedere că ai DOAR 12 anişori, este posibil ca durerile de sâni să se datoreze faptului că ei se dezvoltă/cresc ( în această perioadă ).

Toate cele bune.

9 răspunsuri:
| corinuta20 a răspuns:

Poate sa fie si din cauza ciclului, din cauza cresterii dar daca tot te dor e bine sa te duci la medic!

| BellaKiოNana a răspuns:

Http://www.eva.ro/......34565.html
informeaza-te de aici, sint mai multe cauze din care te dor :)

| Mihaela1964 a răspuns:

Da,foarte posibil sa fie din cauza asta.Am avut dureri de felul asta, treceau intre perioadele de ciclu.Am observat ca si un sutien prea strans da dureri de sani.Cred ca-ti va trece dupa perioada asta.Numai bine.happy

| mikey06982 a răspuns:

Hi...cel mai probabil este din cauza ciclului,la mine e aceeasi poveste, doar ca durerile incep inainte de ciclu cu o saptamana...e nasol, oricum, nu-ti fa griji, e ceva normal.
Pa :*

| ZyReXe a răspuns:

Nu este ceva anormal
Nu cred ca este din cauza ciclului ci din cauza cresterii
Daca chiar o sa te mai doara du-te la medic dar si el iti va spune ca din cauza cresterii te dor cred

| mona a răspuns:

E ceva normal sa te doara, mai mult ca sigur ca iti va veni ciclu

| Liviu a răspuns:

laughing si baieti nu pot raspunde?
In fine, daca te doare spatele, capul s-ar putea sa iti vina, ori eventual sa iti creasca sanii happy
Ce pot spune, ori te-o fi lovit careva intre sanii (doare rau hehe)
P.S cand iti vine, daca ai dureri mari de burtica, pune o sticla cu apa calduta pe burtica si bea un nurofen o sa mai iti aline durerea (:

| Azµre a răspuns:

Din cauza ciclului, e normal.