Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată, dar consider că un răspuns "corect" şi concret este util.
În primul rând, poţi să stai LINIŞTITĂ că NU ai nici o "problemă" medicală, deci NU ai de ce să te îngrijorezi!
Apoi, nu ai precizat dacă ai menstruaţie...
Este posibil ca aceste dureri de sâni să reprezinte simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!
De asemenea, având în vedere că ai DOAR 12 anişori, este posibil ca durerile de sâni să se datoreze faptului că ei se dezvoltă/cresc ( în această perioadă ).
Toate cele bune.
Poate sa fie si din cauza ciclului, din cauza cresterii dar daca tot te dor e bine sa te duci la medic!
Http://www.eva.ro/......34565.html
informeaza-te de aici, sint mai multe cauze din care te dor :)
Da,foarte posibil sa fie din cauza asta.Am avut dureri de felul asta, treceau intre perioadele de ciclu.Am observat ca si un sutien prea strans da dureri de sani.Cred ca-ti va trece dupa perioada asta.Numai bine.
Hi...cel mai probabil este din cauza ciclului,la mine e aceeasi poveste, doar ca durerile incep inainte de ciclu cu o saptamana...e nasol, oricum, nu-ti fa griji, e ceva normal.
Pa :*
Nu este ceva anormal
Nu cred ca este din cauza ciclului ci din cauza cresterii
Daca chiar o sa te mai doara du-te la medic dar si el iti va spune ca din cauza cresterii te dor cred
Bună!
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/34536/ma-dor-sanii.html
Te pup!
si baieti nu pot raspunde?
In fine, daca te doare spatele, capul s-ar putea sa iti vina, ori eventual sa iti creasca sanii
Ce pot spune, ori te-o fi lovit careva intre sanii (doare rau hehe)
P.S cand iti vine, daca ai dureri mari de burtica, pune o sticla cu apa calduta pe burtica si bea un nurofen o sa mai iti aline durerea (:
Anonimulgrr întreabă: