| Anna04 a întrebat:

Vreau sa tin o kura de slabire de 4 zile si imediat apoi vreau sa tin una de o saptamana oare e vreo problema daca schimb asa brusk felul de alimentatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Wildie a răspuns:

Nu prea e bine. Nu vei reusi nimic daca tii cura 4 zile, ma rog., apoi una de 1 saptamana, iar dupa aceea mananci normal si nu schimbi stilul de viata. Nu mai tine cure de slabire, nu te mai chinui cand poti slabi lejer cu un stil de viata sanatos! Crede-ma eu facand asta nu am suferit niciodata de foame, am slabit fara sa imi dau seama! happy

| Anonima007 a răspuns:

Este putin brusc pentru. ca organismul sa obisnuit intr-un fel apoi tii 4 zile si dupa iarasi il schimbi.Nu este bine.Pt. ca iti dai tot organismul peste cap. Funda?

| LaviniaAC a răspuns:

Important este ce cura vrei sa tii. Esti informata in legatura cu greutatea pe care ar trebui sa o ai? Stii ce sunt proteinele si ce rol au in corp? Dar carbohidratii? Eu sunt consultant de nutritie si iti pot spune ca nu e cazul sa te apuci de o cura pana nu te informezi suficient de mult. Iti recomand sa intri pe blogul meu sa citesti mai multe despre slabire, masa musculara, frumusete etc. si daca ai intrebari mai precise sa-mi lasi un comentariu. Te ajut cu placere doar sa-mi dai mai multe date despre tine.