| Rina_1592 a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva in legatura cu capsulele pentru slabit.
Aici ma refer la Cabbage Forte.
Mi-am comandat pastilele si mi-au venit acum doua zile, de atunci am luat 6 pastile. Se zice ca slabeste de prima data. Ieri aveam cu 1 kilogram mai putin dar astazi am cu 1 kilogram mai mult.
Pe langa asta mananc normal fara dulciuri, paine, paste, sucuri acidulate.
Vreau sa incep sa merg si la sala cam de 2 ori pe saptamana.
Intrebarea e daca ati folosit Cabbage Forte ce rezultate a dat? Ati slabit cu ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| arrriadna a răspuns:

Salut. Bai, tu ai vaz ce zice pe site? Zice asa: o capsula = 4 castroane cu supa de varza. Asta inseamna ca tu pe langa ce ai mancat ieri ai mai mancat si alte 4 castroane cu supa.
Ti se pare ca Cabbage forte e pentru slabit?! Poate, daca nu mananci nimic pana termini cura, timp suficient cat sa intrii in spital de vreo 3-4 ori.
Dar hai sa nu fim rai. Zice ca ai 3 saptamani de testare. Poate ca azi esti doar "balonata" (de la varza)...
Asteapta si tu o saptamana sa vezi ce si cum.
Daca chiar are efect scrie-mi un mesajwinking