Este un calcul gresit! Rata metabolismului depinde de la individ la individ.Se face pe baza unor procentaje a carbohidratilor, grasimilor si a proteinelor.A efortului zilnic depus si a caloriilor consumate.Iti trebuie un tabel saptamanal cu aceste procentaje ca sa poti calcula greutatea "ideala".
Nu este un raspuns, este doar o informatie data tot de un nutritionist.
Cei care dau informatii fractionate sau luate din context ar trebui sa se gandeasca ca sunt oameni obsedati de greutatea ideala si vor incerca sa "respecte" cu sfintenie niste date care nu.i ajuta cu nimic.
Raloo, greuatea ta ideala pentru sanatate este de 54.25 kg. Nu trebuie decat sa rezolvi o problema cu fractii, ceea ce la 15 ani ai tai nu cred ca este o problema
Roxy12, conform acestei formule de calcul ar trebui sa ai 48.75 kg. Zazu, intr-adevar greutatea "ideala" se calculeaza in functie de mult mai multe lucruri, insa aceasta este doar o formula prin care cei care nu au habar cam intre ce valori ar trebui sa se incadreze cu greutatea, sa poata afla. Evident ca "greutatea ideala" depinde de multe alte lucruri, insa este doar un calcul estimativ
Nu am inteles nimic din calculul ala. Ce reprezinta rezultatul? Eu am 161 cm inaltimea si 15 ani. Calculul vine asa: 161 - 100 - 11/2 - 5/4.
anonim_4396 întreabă: