Deci voi santeti zuzu de radeti de problema cuiva sau a pus intrebarea ca sa o ajute cineva si voi radeti, cu asa ceva nu se rade. pot sa iti spun eu ce e cel mai probabil ai hemoroizi care s-au rupt si ai sangerat putin daca te-ai fortat, sau ai fost constipata, ei pot fi hemoroizi externi cand i simti ca sunt inflamati simti ceva umflat si iesit in afara si mai pot fi interni cand inca sunt in interiorul intestinului si nu i simti dar asta nu inseamna ca esti ok.trebuie sa mergi la medic pentru ca daca sangereaza mai mult nu e bine poate ramane cheag de sange si te poti infecta, medicul decide daca te amelioreaza sau te opereaza sa i scoata afara depinde cat de gravi sunt trebuie sa mergi la medic internist, sau chirurg dr de fam.va decide unde te trimite dar trebuie sa faci ceva nu e bine sa stai asa cu ei poti avea hemoragii mai mari de atata cat ai avut. o alta posibilitate e ca se mai intampla sa sangerezi si la hemoragii interne digestive inferioare si atunci elimini sange prin fecale, la hemoragia digestiva superioara elimni sange prin voma de exemplu, astea vin de la stomac de regula un ulcer perforat sau de la varice pe esofag care se rup si se sparg si da hemoragie, dar nu te speria eu ti-am dat exemple dar tu sunt sigura ca ai hemoroizi deci mergi la medic sa vezi ce e de facut cu ei ok. daca mai ai ceva sunt aici sa te ajut
Fisuri anale sau hemoroizi. In ambele cazuri trebuie sa te ingrijesti tot timpul, sa nu fi constipata, sa nu faci bai prea calde...
Daca se repeta atunci ar fi bine sa vorbesti cu medicul.
Fuguta la medic. Este posibil sa ai hemoroizi sau fisuri anale, care trebuie tratate la timp, dar este bine de vazut si care este cauza acestor probleme medicale. Eu iti urez multa sanatate.
Consulta medicul daca e adevarata povestea ta. In caz contrar, consulta psihiatrul.
Buna, fratilor nu inteleg ce anume va amuza asa de tare...domnisoara are o problema si site-ul acesta a fost creat(parerea mea)pentru a ajuta oamenii, nu pentru a rade de problemele lor.Eu te sfatuiesc sa mergi la un medic deoare poate fi o hemoragie digestiva care nu e periculoasa dar in timp daca nu se trateaza poate cauza diferite boli.Multa sanatate
Posibil sa ai hemoroizi, sau efectiv sa nu ai nimic! daca se repeta consulta un medic!
Fetito! du-te la medic. cel mai probabil e sa ai hemoroizi. se pot trata dar va fi greu.
du-te la o clinica specializata in asa ceva si bate fierul cat e cald
Buuuun... Ne.ai spus. Intrebarea care e? Sau a fost doar asa, sa ne pui la curent cu "treaba" asta a ta?!
@micurutza2005
in prima faza chiar am crezut ca a postat la misto, pentru ca ea practic nu pune nici o intrebare, doar ne aduce la cunostinta. Chiar asa si incepe: "Vreau sa va spun ca aseara cand am fost sa fac treaba mare". Desigur, daca problema este reala cel mai bine ar fi o disutie cu mama ei, urmata de o vizita la medic -eventual niste analize.
Oke, deci, ar trebui sa te duci la un medic, el iti poate da mai multe informarii decat noi si un tratament :-p
Bafta>
Ok, ok poate n-am mai intrebat:ce trebuie sa fac? dar is sigura ca ati inteles despre ce era vorba si asa ca nu mai faceti pe destepti ca nu m-am exprimat corect, ca is convinsa ca v-ati dat seama si voi.Am fost la doctor mi-a dat un tratament, multumesc care au raspuns cu seriozitate.
Ai dreptate!
Carmen133 întreabă: