| GiuliaTamas a întrebat:

Vreau sa va spun ca imi place foarte mult cultura asiatica. o ador. dar cateodata sufar din aceasta cauza, pentru ca defiecare data ca mai uit la imagini asiatice cu culturile lor minunate lacrimez pentru ca imi pare extrem de rau ca m-am nascut aici urasc asta foarte foarte mult as vrea sa stiu daca exista ceva modalitate sa imi iau gandu de la ea am incercat sa imi gasesc un hobby :fotografia iubesc sa fac poze in natura dar n-a mers vreau sa imi gasesc ceva sa fac ca sa imi iau gandul de la asta cumva. ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GoLoveYourself a răspuns:

De ce sa renunti la aceasta cultura? cultura asiatica este una minunata, chiar daca iti pare rau ca traiesti in Romania, nu trebuie sa renunti la o placere ca sa scapi de o neplacere. si eu sunt foarte pasionata de cultura asiatica si n-am de gand sa renunt la aceasta pasiune a mea, chiar daca unii ma ridiculizeaza atunci cand spun ca mi-ar placea sa invat limba japoneza sau sa plec intr-o tara asiatica, dar aceia nu stiu ce vorbesc si daca ar cunoaste frumusetile tarilor asiatice si-ar schimba parerea.
sper ca ti-am fost de ajutor si ca ti-am schimbat decizia de a renunta la cultura asiatica. happy

2 răspunsuri:
| GiuliaTamas explică:

Stupid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai angajeazate gheisha.simplu.