| Intrebarilemele26 a întrebat:

Vreau sa va spun ca partida nu a durat mai mult de 2minute, pentru ca o ustura, si ceva m-a oprit sa vad daca are sange sa o sterg. Sangele nu ii cursese, penetrarea pot sa asigur ca a avut loc, am facut-o ca la carte, poate este una din fetele alea carora nu le curge sange din prima sau deloc. Dar, am gasit un fel de mucus exact unde era.'gaura'. M-am speriat. L-am sters de acolo si am vrut sa vad daca mai are si inauntru, am introdus un deget sa, penetrarea a avut loc, nu au fost probleme iar cand am scos degetul. am mai scos niste mucus. Acesta arata ca si albusul de ou, era vascos, oarecum alb. Aarata ca si sperma, m-am speriat, am crezut ca era de la mine si cred ca asta a avut legatura si cu erectia mea, deoarece mi-am pierdut-o. Nici ea, nici eu, nu am simtit ca am ejaculat, ea in schimb imi spune ca a simtit ca ii curgea ceva si credea ca e sange. Ce poate fii acel lichid.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Buutu a răspuns:

Cred că o ustura fiindcă nu ai așteptat destul până să o penetrezi.
Poți să o penetrezi direct doar dacă folosiți lubrifiant,dacă nu penetrarea trebuie realizată ușor, centimetru cu centimetru până când simți că totul e destul de umed în acea zonă.
Nu e nimic de speriat în legătură cu acel lichid mai mult ca sigur era sperma ta, mai ales că ai pierdut și erecția, deci pot să trag concluzia că ai avut o ejaculare precoce, se întâmplă dupa o perioadă de pauză de a contactelor sexuale.

1 răspuns:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E de la ea