Evrika! Dar tu ce credeai, ca toata campania asta impotriva fumatului e vrajeala? Eu nu stiu cum pot altii "sa-si mutileze"corpul cu tigari, cind sunt alte metode de recreere, de calmare, etc.
Am fumat cand eram studenta, intr-o dimineata m-am trezit cu o stare de greata pe care o simt si acum, am pus pachetul de tigari pe masa de la bucatarie si am scris pe el : "daca te atingi de el ai sa ai aceeasi senzatie toata viata ", sunt 6 ani de atunci, dar si fara sa ma fi atins de pachet simt tot greata aia.
Felicitari, ma bucur pentru tine. Faptul ca te-ai lasat de fumat denota ca ai vointa si ca vei putea realiza ce iti vei propune in viata.
Felicitari. Spune si altora cum ai reusit, poate mai creste speranta de viata si pe la noi.
Tentatii au sa mai fie. Te vei plimba cu poftele pentru o tigara pe o sinusoida care in cele din urma se va atenua. Cam in 3 luni mirosul de tigara va incepe sa se elimine din corpul tau, mai ales cand faci dus.
Castigul este foarte mare ca te-ai lasat, dar va fi si mai mare daca o tii asa. Felicitari!
Bine ca ai scapat de o problema, vezi o tigara poate fi suficienta sa te apuci din nou - nu lasa garda jos. Si eu vreau sa scap de tigari dar inca n-am reusit, mai incerc, pentru unii dependenta e inradacinata serios (cica e mai puternica decat la majoritatea drogurilor ), vointa mai slaba si lupta e mai grea. De cat timp te-ai lasat? Din ce am citit sunt mai multe "praguri" cu etape ce au diferite caracteristici - 3 zile (cele mai grele ), 1-2 saptamani, 3-4 saptamani, 3 luni, 6 luni dar unii s-au luat din nou dintr-o tigara si dupa 3 ani. Eu dupa 2 saptamani (in care am mai tras cate un fum din cand in cand la o bere si ameteam ) incepusem sa simt gudron pe gat sau in piept - semn ca incepusera sa il elimine plamanii. Si tot am picat in capcana