| BudăSpiritOfVengence a întrebat:

Vreau si eu niste exerciti pentru cresterea muschiului maini bicepsi tricepsi deltoizi si partea de sus a antebratului sus stiti voi dar nu vreau flotari

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Muffer a răspuns:

DA.In prmul rand ai nevoie de gantere, stimuleaza cel mai bine cresterea muschilor.In al 2-lea rand depinde ce varsta ai, ridicari cu gantere usoare pentru inceput de 5 kg in timp ce stai la tv pana obosesti apoi schimbi mana.Sau gantere de 10 kg-15 kg si stai jos pe covor(parchet)si le ridici.Alt tip de exercitii pentru muschii spatelui tii mainele pe langa corp si le ridici cu ganterele pe langa corp trebuie ridicate in sus de 12 ori serie de cate 3. Dar cel mai bine e cu ganterele asa m-am dezvoltat eu.
PS:nici mie nu imi plac flotarilelaughingbig grin

0 răspunsuri: