| DeeaDeutss a întrebat:

Vreau si eu o dieta pentru slabit eficienta..Am 13 ani 1, 67 si 60 de kilograme..mentionez ca eu mananc o data pe zi foarte putin, dulciuri aproare deloc(o data la saptamana dar putin), sucuri acidulate foarte rar, beau apa in prostie(ajung si la 5 litrii pe zi si arat la corp destul de rau in sensul ca eu ma vad foarte grasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rennata a răspuns:

Buna! In primul rand trebuie sa ai vointa. fa sport, nu mai manca asa de multe dulciuri, de la fast-food si incepe sa mananci cate o ***, 2 pe zi. Merg si legume.Se consuma de obicei dimineata si seara, dupa masa. Consuma multe lichide. daca esti minor/a nu incerca cine stie ce diete drastice, pentru ca o sa-ti distruga corpul, tu fiind in crestere. Recomandata este sa faci cel putin 30 de minute pe zi. Afara se incalzeste, ziua s-a marit, deci ai tot timpul sa te plimbi. Dimineata poti sa faci cateva exercitii, dupa ce te scoli. ca sa poti slabi, tine-te de aceste instructiuni si in cateva saptamani o sa se vada rezultate. Noroc si sper ca te-am ajutathappy FUNDA?

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci și practică un sport pentru arderea caloriilor.
Pa, pa.

| Flydream a răspuns:

Si de ce mai vrei sa slabesti? chiar nu inteleg. Te vezi tu grasa insa poate ceilalti nu te vad asa...Sa stii ca baietilor le plac mai mult fetele cu forme, decat cele anorexice, foarte slabe