| adarev a întrebat:

Vreau si eu o interpretare spermograma daca se poate.Imi puteti interpreta si mie niste rezultate? volum 2, 5, culoare opalescent, lichefiere completa, timp de lichefiere 15 min., vascozitate normala, concentratie 63 mil. pe ml, nr.total de spermatozoizi in proba 157, 5 mil, motilitate 58, 7%. Problema este urmatoarea la 100 spermatozoizi analizati, 10% au forme normale, 90% forme anormale. Spermatoyoizi cu forme anormale:defecte ale capului 68%, def.ale gatului 58%, def.ale cozii 19%. rezultat:Teratozoospermie severa. Ce sanse mai avem pentru. un copil pe cale naturala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sansele sunt destul de mici, aproape nule. Nu e cazul sa crezi ca zero, dar daca nu sunteti foarte tineri, mai bine apelati la alta metoda, fiindca poate dura multi ani pana sa obtineti o sarcina pe cale naturala (daca o veti obtine vreodata).
Vasi, eu sunt medic.

caramela
| caramela a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| Vasi_2046 a răspuns:

Cred ca iti dai seama ca pe siteul asta nu intra medici, nu?! Dar daca totusi nu, inseamna ca nu mai ai nici o sansa. Ce-i cu voi oameni buni? Mergi la cabinete specializate pe asa ceva, nu pe circul asta de site unde parca s-a rasturnat caruta cu copii adulti precoce si cretini!