Nu recomand tratamentele naturiste, mai ales in cazul unui ten gras sau pretentios din punctul asta de vedere.In schimb,daca-ti doresti neaparat sa incerci un remediu naturist, cele mai eficiente sunt otetul de mere(in special pentru cosurile stoarse, intrucat grabeste vindecarea)si usturoiul.Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore; minimum 4). Otetul se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze cat mai mult timp, exact ca in cazul usturoilui.
Cel mai bun tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt.Il poti folosi si tu(daca nu ai facut-o pana acum,binainteles),dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine, lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor). Daca l-ai incercat deja, raspunsul la problema ta poate fi recomandarea dermatologului.
Pisezi 2-3 pastile de aspirina, le amesteci cu iaurt(din comert daca nu gasesti natural) si aplici compozitia pe fata, ca o masca.o tii 10 minute dupa care clatesti.garantez ca da randament.ps:se da doar o data pe saptamana
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: