Vezi ca tigarile mentolate sunt de 2-3 ori mai nocive decat tigarile normale
Odata fiindca sunt facute din maduva frunzei de tutun, nu din frunza (maduva find de 2 ori mai toxica) si a II-a oara fiindca chestiile alea care sunt puse sa dea aroma de mentol sunt si ele toxice.
Mai bine le lasi de tot, tigara electronica e o mare prostie, numai te pacalaesti cu ea, si mai arunci si o gramada de bani.
E o mare teapa! Va spune cel ce a folosit si nu are nici un efect.Bani dati in vant!
Nu este buna deloc. Tatal meu a avut si a spus ca nu simti fumul deloc e pur si simplu...fum nu e deloc ca o tigara normala.
Pro: te poate ajuta intr-un fel sa scapi de fumat.
contra:poate avea efecte negative asupra organismului
pierzi bani si nu are efect
Alegerea e a ta!
Contra:E doar pentru a-ti satisface propria placere de a fuma.Nu are nici-un efect.Nu ai nici-o senzatie aproape.
Pro: Decat sa dai multi bani pe pachete mai bine iti iei o tigara electronica.Mi se pare mai eficient desi rezultatul nu e tocmai favorabil.
Cea mai bna optiune este sa te lasi complet de fumat.
Fumez de 3 ani, si doar tigari slim cu menta, pe cele normale le exclud cu desavarsire, raman nefumata dar daca nu au menta nu le pot suporta. Treaba este urmatoarea, nu as vrea sa renunt definitiv, adica la cafea o tigara normala ar fi ok, in restul zilei sa inlocuiesc cu cea electronica, merge oare?
Salut!
Eu sunt fumatoare de tigari elecronice, am multe modele si pot sa te ajut. Marca cea mai buna e Joyetech! Eu imi cumpar de aici: www.e-smoke.ro si mi-au oferit consultanta gratuita. Adica m-au ajutat sa aleg tigara care mi se potriveste in functie de cat fumez etc. si sunt super multumita. Au toate modele posibile, mici, mari, accesorii, tabachere, lichide Dekang (care apropo sunt cele mai bune de pe piata)
Au si magazin in Bucuresti, pe bdul Cantemir. Au si in Ploiesti, Suceava si Constanta.
Nimeni nu spune ca tigara elecronica e perfecta. Tigara elecronica dauneaza organismului dar in cantitati de 90% mai scazute ca cea obisnuita.
Daca e sa o luam pe partea cu ce dauneaza ce nu si prea multa sare dauneaza, alchoolul dauneaza, dulciurile, pastilele etc. Hai sa fim seriosi - normal ca dauneaza dar, cum am spus mai sus, mult mult mult mai putin decat o tigara obisnuita.
Tig elecronice nu conţin monoxid de carbon, dioxid de azot, cianură de hidrogen (acid cianhidric), acizi, arsen, plumb, bitumi, etc..contin numai nicotina pura (in cantitati infime) care e dovedit ca nu dauneaza organismului mai mult ca medicamentele de raceala spre exemplu.
Ca sa nu mai vorbim de restul beneficiilor tigarilor elecronice, prin care enumeram: nu lasa miros neplacut pe haine, in masina, in casa etc, sunt mai ieftine, le poti fuma oriunde, nu produce fum sau scrum etc.
Avantaje vad ca ti-a scris cineva, asa ca nu mai are rost sa ti le spun. Dar, aici gasesti care ar fi dezavantajele: http://forumtigaraelectronica.wordpress.com/......zavantaje/
popescudorinel întreabă: