| madagascar a întrebat:

Vreau si eu sa ma ingras vreo 5-6 kg, cum sa fac? ce sa mananc? vreau un regim de ingrasat daca se poate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| crishu a răspuns:

Uite aici o chestie care sa te ajute http://www.csid.ro/calory-calculator/ in primul rand vezi daca ai nevoie intr-adevar sa te ingrasi, calculandu-ti indicele de masa corporala. vei putea obtine o recomandaredespre cate calorii ar trebui sa consumi. apoi apesi pe butonul meniu si vezi ca iti poti calcula caloriile in functie de ce alimente vrei sa consumi. sper sa-ti foloseasca.

3 răspunsuri:
| forchan a răspuns:

Eu am auzit de la un prieten culturist ca daca mananci special brownies in fiecare seara, poti sa pui cateva kg pe tine, garantat

| stefan5982 a răspuns:

Din propria experiență, trebuie sa mănânci în fiecare zi de 3 ori la ore fixe, la aceleași ore!