anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa stiu cum e prima data cand iti vine cilcul imi este ff frica!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie frica! Toate femeile au aceasta problema lunara.Prima data va fi usor, iti va curge putin sange. Tu sa ai grija sa fi tot timpul curata, sa schimbi tamponul la 3-4 ore(sau si mai putin). Mai vorbeste cu mama ta despre lucrurile asteahappy

4 răspunsuri:
| Ana-Maria94 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica pentru nu doare, iti curge unpic de sange bine depinde de organism. Apoi iti va veni lunar si trebuie sa-ti socotesti inainte data la care trebuie sa-ti vina, ai grija nu tot timpu e regulat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-a venit prima data cand aveam 12 ani.eram la scoala si am simtit nevoia sa merg la toaleta. aveam senzatia ca m-am stricat la burta si cam atat.cand am mers la baie am vazut ca sunt patata.am stiut despre ce este vorba si am plecat acasa. durerile nu sunt mari, sunt dureri suportabile, nu trebuie sa iti fie frica.

| krysy a răspuns:

Ti-a venit deja? sau doar vrei sa stii ce te asteapta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mi-a venit!