| AvalohAlyn a întrebat:

Vreau si eu un psiholog bun din Galati.Iar daca stiti ceva filmulete sau carti despre infruntarea si vindecarea depresiei, anxietatii sau timiditatii va rog sa mi le dati si mie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnniaAKN a răspuns:

Sedatif Pc,e medicament, poate te ajuta..Incearca autosugestia,carti despre autosugestie, din cate am auzit tot mai multa lume incearca acest lucru.

| AvalohAlyn explică (pentru AnniaAKN):

Deocamdata iau magneziu..cu complexul de viamine B si dupa ce le termin am sa incerc si Sedatif pc..Stii oameni care s-au simtit bine duoa ce au luat acest sedatif pc?

| AnniaAKN a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Stiu,dar depinde si de tine, medicamentele actioneaza diferit.E bine sa incerci sa-l gasesti pe cel potrivit.

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nașa mea e din Galați laughing

| AvalohAlyn explică (pentru T0T):

Cand treci pe la ea, sa vii sa bei si o bere cu minelaughing

| T0T a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Cu mare plăcere laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vino la mine pe Skype si te ajut sa scapi de toate problemele...sau te voi ajuta sa te sinucizi mai repede. rolling on the floor laughing

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Ti-ai dori sa ma sinucid..ar fi o usurare pentru tinelaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Treaba ta, nu insist.

| w0nderboy a răspuns:

N-ai nevoie de niciun psiholog si nici o carte, tu alegi ce simti.