Se numește fimoza ceea ce ai tu.
Înainte de a merge la medic,încearcă atunci când faci dus să tragi de acea piele sau măcar să încerci,asta până își mai da drumul,dar daca nu o face mici așa, posibil sa fie vorba de o operatie.
Slabe șanse sa mergi fara părinți, dar chiar și așa, ei nu asista la operatie, in caz că la asta te gândești
Poți să încerci să dai cu cremă cu steroizi (bineînțeles prescrisă de urolog) ca să "lărgeşti" zona respectivă.
Ai dreptate. 100%. Doctore.
Tu înțelegi că ai pus asta la o întrebare despre fimoză, nu? La radiografie se văd semne de afectare pulmonară, dar nimeni nu poate vedea că ai fumat. Unii au secreție excesivă de la astm, pneumonie. Alții au chiar COPD fără să fi fumat vreodată. Dacă mă uit pe o radiografie şi zic "am suspiciunea că ai fumat" iar pacientul zice "nu am fumat niciodată" nu pot să arăt pe radiografie ceva specific şi să zic "ha, te-am prins, minți, mincinosule"
Asta e toată ideea.
Da știu foarte bine unde ți-am pus întrebarea. Nu este la întâmplare. Fiindcă acolo luasem ignori. Era cont nou nu știu de ce...
Succes un domeniul, carierei de doctorat.
Nu ți-a dat nimeni ignore şi mie îmi apare asta câteodată. Cred că este un glitch de la site.