| redfox a întrebat:

Vreau si eu un remediu impotriva caderii parului. Va rog big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ioana4you_9496 a răspuns:

Exista samponuri speciale pentru asa ceva si tot felul de remedii naturale care au dat roade pentru unchiul meu aproape chelbig grin

| fabiola a răspuns:

Salvarea o gasesti in natura,in modul de alimentatie! Aplica o masca naturala in fiecare saptamana inainte de spalare, mananca natural, bea apa 2l pe zi. Poti incerca si eurovita pentru par si unghii. uite si reteta pentru masca pe care am publicat-o pe blogul meu:http://blogsanatate.blogspot.com/......rului.html

| 1African2 a răspuns:

Foloseste ricin oil

| manu21 a răspuns:

Redfox, te-as putea indruma daca ai fi mai explicit/a. Trebuie intai sa stiu cum iti cade parul, sub ce forma. Va fi nevoie sa stabilim cauzele, iar remediul va fi in functie de caua. Te rog sa ma contactezi pe adresa contact@stiintaparului.ro.im si descrie-mi cat mai detaliat problema caderii parului cu care te confrunti.

Întrebări similare