| Tetitza a întrebat:

Vreau si eu un stomatolog bun fara plata pentru copii in sector 5 stiti vrunul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce varsta are copilul?
Vezi ca fiecare unitate scolara( gradinita, scoala generala, liceu) este arondata la un medic dentist scolar.Intereseaza-te la directorul unitatii scolare si-l afli.Asta e singura modalitate gratuita.
Ar mai exista posibilitatea sa gasesti un dentist care are contract cu casa de asigurari, dar nu e gratis totul) pentru asta trebuie sa intrebi din cabinet in cabinet :"aveti contract cu casa de asigurari? puteti sa-mi tratati copilul gratis intr-o oarecare masura?". Dar ai grija:reducerea exista dar e foarte mica! Tot platesti.

1 răspuns:
| Minks a răspuns:

Vrei si cu sufletu in rai si cu dansa in trânsa? Stomatologi sunt peste tot, nu stiu ce intelegi tu prin buni / rai. Cam acelasi lucru iti fac toti.