1.Vand buldog:Mananca de toate si ii plac mult copii.
2.nu e vina mea ca astronautii nu te-au descoperit inca.
3.ce par frumos si lung..pakt ca iese din nas.
4.Imi vine sa-ti sparg dintii dar de ce sa te fac sa arati mai bine:d?
5.innainte cand eram mici baietii se juucau cu masinutele iar fetele cu papushelele. Cand crestem totul se schimba: baietii se joaca cu papushe iar fetele cu masinutze
6.Cea mai buna m**e o face gura lumii
7.culmea foamei: sa mananci piept de pui si sa ramai cu sutienul in gura.
8.culmea celor scunzi:
a.Sa te urci pe scaun ca sa dai cu mop`ul pe jos
b.Sa mergi in picioare sub pat.
9.culmea geografiei:sa descui portile de fier cu cheile bicazului
10.culmea zoofiliei:sa pui o oaie sa stea capra.
11.if you`r an angel i`m the devil. if you`r a bunny i`m a fox. if i`m a girl you are a prost
12. iubirea e un episod al vietii tale ce contzine clipe dulci dar si amare
13.stii cum e vorba aia: sa schimbi aeru` sa schimbi si fraieru`
Poti sa gasesti aici cate vrei! Succes:*:*
http://www.facebook.com/HaiLuvYu
Cauta pe www.statusuri.ro sau :D Te stiu cum esti si tot imi placi :-x ma minti, ma alinti si ma impaci!
Ma. ntreaba mama, Ca nu.si Da seama, De Ce intr.una eu zambesC, De.ar stii Cat Te iubesc!
El ma faCe sa simt viata, Din suflet va spun. :-x N`am fost niciodata feriCïta Cum sunt acum
O femeie îi atrage pe barbati cu ajutorul farmecului ei si-i pastreaza cu ajutorul propriilor lor vicii!;;) :-x
A te inDragosti este atunCi CanD El aDoarme in bratele tale si se trezeste in visele tale! :-x
Cati oare mai stiti Ce înseamna sa iubesti?! :-x Sa ai fluturi în stomaC si sa simti Ca te topesti? :>
Ce`i al meu e pus Deoparte sa va fie Clar la toate. Hai visati in Continuare, nu ma lasa ulathu meu pentru niste Tarfe ordinare!:)) :> [:-x]
Vagabontu meu :-x Cat Te iubesc eu, nu pot spune in cuvinte. Jur pe viata mea Ca eu nu te.as Da, pe nici un baiat Cuminte!;) :-x :-x :-*
Oricat vor unii, nu ne Despartim. Orice ar spune alti, noi Ne Iubim.:-x Azi poate ne Certam Ca asa e Dragostea, maine soarta ne va impaca! :-x
Tu ai sChimbat Ceva, Din 19 martie in inima mea :-x si stii Ca sufletul meu, De.atunci iti apartine! 8-> :-*
Tu spuneai mereu "Traieste.ti clipa!" Viata insa n-a putut ierta. Tu esti sus acolo printre ingeri. A ramas doar amintirea ta!
Ma bucuram la o bomboana, nu spun asta cu rusine. ACum mai pot fi fericita, Doar CanD e eL langa mine! :)
DulcePaSsion întreabă: