| cristicora a întrebat:

Vrei sa te lasi de fumat fara nici un efort de vointa si cu rezultate sigure? Citeste cartea "In sfarsit nefumator" de Allen Carr, si dupa ce o termini trimite-mi te rog impresiile tale.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| gloria a răspuns:

Offffhappy acum 3 saptamani prietena mea mi-a spus ca s-a lasat de fumat; ne-am vazut la o cafea si eram sigura ca va fuma pentru ca s-a intamplat asta de mai multe orilaughingacum insa nu a fumat si nu mai vrea sa fumeze! am intrebat-o care-i secretul si mi-a dat cartea lui Allen Carr din care am citit 1/3; recunosc ca atunci cand citeam ceva aveam tendinta de a imi aprinde o tigara insa cand citeam cartea asta(prima carte)nu simteam nevoia! prietena mea nu a vrut sa imi spuna secretul in concluzie trebuie sa o citesc eu insa in minte imi vin idei precum''nu-s pregatita sa ma las'',''mai fumez o saptamana si gata''laughing oricum o voi citi si dupa ce adaug intrebarea ta la favorite voi revenihappyapropo tu te-ai lasat?happy

1 răspuns:
| cristicora explică:

Eu am trei luni de cand m-am lasat si parca nu as fi fumat niciodata. Secretul este sa o citesti pe toata intr-o singura zi, fara a face pauze prea mari, sa recitesti pasajele pe care nu le intelegi iar succesul este garantat. Cel putin la mine si la inca cativa colegi care le-am recomandat-o a mers.