Cumpara de la farmacie Zineryt,e foarte bun si se vad rezultatele dupa cateva zile.Ti-l recomand fundita?
O fi el bun, dar usuca pielea si o face de baba. O crema cu hidratare intensiva ar face bine pe langa el.
In primul rand - o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Zineryt este nu bun, ci foarte bun, minunat in lupta cu cosurile si prevenirea lor. Ti-l recomand cu incredere! Aici poti citi mai multe despre acest remediu miraculos (zic eu): http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare tot de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, o masca de argila o data pe saptamana, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Succes!
Depinde. prietenei mele i-au disparut cosurile insa mie nu. deci depinde de persoana
Fa niste malai cu ou si apa si spalate o sa ai fata nitel rosie pe urma dar fa de cateva ori spalarea asta si o sa ai rezultate din prima. Crede-ma si eu si fratele meu ne-am spalat si acum nu am cosuri deloc :X.
Zynery-tul este foarte bun alaturi de doxicilina 1 cps la 12 ore timp de 7 zile si spalata fata cu sapun dove este hidratant la mine a avut efect. Tratamentul cu doxicilina l-am urmat 3 luni.
Isi pierde din eficacitate, deci te cam dai degeaba dupa cele 5 saptamani. Am incercat si eu Zineryt si in primele 4-5 saptamani mi a facut bine, dar dupa aceste saptamani s a obisnuit fata cu el si nu mai avea nici un efect trebuie sa faci o pauza cam de o luna dupa ce te dai cu el. in aceasta luna trebuie sa folosesti altceva. iar apoi din nou zineryt si poate nici asa nu si va mai face efectul
eu_3300 întreabă: