Nu asculta toate prostiile...cu multa vointa si perseverenta, orice e posibil, incearca strestching, inot, si sunt sigura ca macar 2 cm tot adaugi!
Eu am 1. 80
Ai mei zic ca o sa mai cresc pana pe la 20 22 de ani... ce sa mai zic?
tata are 1. 75
mama la fel
oare voi ajunge la 1. 90?
P. S am 18 ani)
Orcum pentru o fata e perfect cat ai
ca porti si toace
eu nu as iesi cu o fata care e mai inalta ca mine
Imi e rusine sa ies cu ea da na
da nici sa fie micaSA o bag in sacosa sa fug cu ea nu mere
Si eu ma intreb acelasi lucru. Am 16 ani insa si tot 1. 68 m. Ai mei au 1. 72 si 1. 75. La fel ca la tine Am mai intrebat lume daca mai cresc, au zis ca maxim 2 cm pana la 18 ani...
Ai putea sa practici un sport. Volei sau baschet.
Nu stiu daca e adevarat, dar in generala aveam o profa foarte inalta. Avea cam 1. 80. Si ne-a povestit ca ea pana la liceu era foarte mica de inaltime, dar apoi a inceput sa se agate de o bara si asa a mai crescut. Chiar nu stiu ce sa zic, ca nu am incercat
Pai deobicei.am inteles ca copilul trebuie sa aiba inaltimea, media parintilor. Deci ai sanse :d
Inaltimea la fete se opreste la 17 ani. Deci nu cred ca o sa mai ai sanse dar la varsta ta e ok
Eu zic ca esti ok...adica 168 cm la o fata e mai mult decat ok.Plus ca voi mai purtati incaltaminte cu tocuri...deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Stiu ca a trecut ceva timp de cand sa postat, dar sa stii ca poti sa mai cresti vreo 3 cm.Stai sa iti explic:
Eu in 2 luni, nici nu stiu daca au trecut 2 luni am crescut 5 cm, serios vorbind.Parinti mei nu au o statura impresionanta, mama(1. 58), tata(162).
In luna mai, anul asta, exact dupa ce am implinit 17 ani, am gasit pe net un ''tratament'' in format pdf, si in numai 2 luni de la inaltimea de (1. 63) am crescut la (1. 68-1. 69), dar trebuie sa ai o vointa foarte mare. Da vrei acel ''tratament'' lasa-mi un id.Claudiu
Pai pentru ca ai tai nu sunt foarte inalti s-ar putea sa nu mai cresti sau sa ai o inaltsime undeva intre ei nu se stie niciodata
anonim_4396 întreabă: