Vrei sa eviti zaharul apoi spui ca sunt ispite, pai ori vrei ori nu vrei, daca vrei trebuie sa renunti la aceste ispite, simplu. Daca tu consideri ca mananci prea mult zahar, incearca sa vezi de unde vine in primul rand, de la dulciuri, sau de la alimente bogate in zahar, iar apoi exclude ce trebuie.
Eu am renuntat la zahar de doua luni. N-ai cum sa-l eviti total. E de ajuns sa inlocuiesti dulciurile cu fructele si sa pui miere in loc de zahar in ceai. Eu nu-mi iau prostii de la chioscuri, am mereu Cerbona fara zahar la mine.
Sa eviti de tot zaharul inseamna sa mananci aer. In orice produs se baga zahar, chiar si in paine si iaurturi
Sa inteleg ca nu exista produse fara zahar? Esti asa sigur?
Nu e bine să excluzi zaharul de tot. Asta îți face rău. Puțin zahăr este bun.
Mi se pare că dacă nu mănânci zahar deloc deloc, se poate să leșini sau să mori ( așa am auzit, nu știu dacă e adevărat 100% )
Pe asta de unde ai luat-o? )
De pe YouTube
Ia scoate zahărul de tot din alimentația ta, nu mânca nici pâine, nimic ce conține zahăr, deloc deloc și ai să vezi ce rău e, mai ales dacă ai un corp " slab "
Am renuntat la zahar acum ceva timp si ma simt mai bine ca niciodata. Mi se pare o aberatie sa pretinzi ca zaharul se afla in orice, asta in cazul in care nu vorbim de zaharul natural (fcuctoza, glucoza, etc.) care, evident, se afla in mare parte din alimente, si nu de zaharul alb, rafinat.
Da nu am zis eu că zahărul se află în orice, și dacă te uitai mai atentă am specificat în primul răspuns că nu sunt sigur dacă este adevărat ceea ce am spus, dar este posibil.
Era un video pe YouTube în care un băiat de vreo 18-25 de ani a încercat să scoată zahărul din alimentația lui timp de o lună, au contribuit și medicii să îl ajute în caz de ceva. Țin minte că după o săptămână deja începea să i se facă rău sau ceva de genul, nu se simțea bine. Și era sportiv. Și mi se pare că după ce a ajuns la o lună de când nu mai consuma zahăr se simțea mai bine, dar eu tot nu cred că nu e bine să nu mănânci deloc zahar.
Nu, nu este posibil. Nu ar trebui sa crezi orice auzi de pe internet. Probabil acel baiat nu se simtea bine pentru ca era in sevraj (zaharul da dependenta, este si dovedit stiintific), dar asta nu inseamna ca lipsa acestuia afecteaza cu ceva. Zaharul este nociv pentru ca pe langa faptul ca aduce calorii goale fara niciun element nutritiv, mai si creste brusc glicemia, chinuind astfel pancreasul si imbatranind celulele. Gandeste-te ca el aparut abia prin 1700, cum crezi ca au trait oamenii pana atunci? Intreaba orice medic sau persoana trecuta prin scoala despre zahar si-ti va spune cat de periculos este.
Deci mă enervezi la culme.
Când am spus eu că, cred tot ceea ce văd pe internet? Ba mai mult, ți-am spus de 2 ori că nu sunt sigur de răspunsul pe care l-am lăsat pentru că nu au avut dovezi clare care să mă facă să cred, am dat de înțeles că este o probabilitate mică ceea ce am spus, ca să poată căuta el mai mult despre acest subiect și să nu facă ceva care să regrete.
Și dacă tot zici că nu ar trebui să cred tot ceea ce văd pe internet, de unde știu eu că ceea ce spui tu este adevărat? Pari încrezătoare, dar na.
Mă faci să cred oarecum având în vedere că știu și eu 100% că zahărul este periculos, mai ales în cantități mai mari decât ar fi necesar.
Stai liniștită că nu sunt genul de om naiv, trăiesc conștient. O seară bună!
anonim_4396 întreabă:
mweRAPIDsiDINAMO întreabă: