| User2683 a întrebat:

Zice-mi si mie un tip de lama de ras care nu irita (pentru axila, picioare, zona intima).
Inclusiv Venus sau ce am mai incercat ma irită.
Sau cum sa ma rad ca sa nu ma irit...
(Nu stiu ce importanta are, dar sunt fata.)
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

NU lama de ras irita, ci stilul tau de a te rade, dand in contra cresterii firului de par.

Parul se rade INTOTDEAUNA numai de sus in jos, ca sa nu reteze firul invers si atunci sa te iriti, adica de la coapsa catre genunchi sau glezna, niciodata invers.
Sanatate multa!

| Analex17 a răspuns:

Mai bine crema sau cu masina, decat cu lama.

| J0B0MAT a răspuns:

Încearcă lame pentru piele sensibilă, de la diverse mărci, atât pentru femei cât și pentru bărbați.Vezi care se comportă cel mai bine cu pielea ta. Poți încerca iarăși să folosești gel de duș, săpun, spumă de ras sau doar apă și vezi cum îți e mai bine.

| vreausastiusieu a răspuns:

Nu lamele sunt problema. Si nici directia.
Dar inainte de a te rade, sapunesti bine zona. Si nu clatesti. Te razi pe zona sapunita. Poate conteaza directia cum zice fata aia, daca te razi pe uscat.

| StoicAnalysis a răspuns:

De la Philips varianta one blade. Rade tot aproape pana la piele. Si nu te iriti. Dar daca preferi lamele de ras clasice, iti recomand sa cumperi cu minim 3-4 lame+banda pentru preventia iritarii ( deasupra lamelor ai sa vezi o banda de culoare verde/portocalie cu aloe vera sau ceva de genul.)
Regula nr. 1 in ras este ca intotdeauna sa inmoi zona cu apa calda si sa folosesti spuma de ras ca sa nu te iriti.