Mda...ce solutie inteligenta.
Daca "te indopi SI NU FACI SPORT" poate te ingrasi, dar cu "sunci".
Sunt sigur ca omul nu vrea sa se faca un grasan.
Si eu vreau sa ma ingras pentru ca sunt prea slab.Bun argumentul?
Deci...desi este foarte greu, trebuie sa consumi cat mai multi carbohidranti si sport mult pentru a pune carne si muschi pe tine, nu grasime.
O alimentație sănătoasă un echilibru hormonal sănătos și te vei îngrăsa cât e nevoie.
Bună!
Şi ce înălţime,ce greutate ai totuşi?
Nu spui înălțimea și greutatea!
Mănâncă bine.
Trebuie să încerci să mânci o gamă foarte variată de alimente,pentru a te asigura că organismul tău primeşte tot ce îi trebuie.
Puţin şi des.
Încearcă să mănânci alimente care conţin multe proteine cum ar fi peşte,carne,ouă,lapte,brânză, fasole, mazăre, conopidă, brocolli.
De asemenwa, ai nevoie de carbohidraţi cum ar fi pâine, paste, cereale şi bineînţeles o mulţime de fructe, legume proaspete.
Să nu excludem mişcarea, foarte importantă, evită sedentarismul pe cât posibil.
Te pup!
Mananca, indoapa-te si fara sport! Desi nu inteleg de ce ai vrea sa te ingrasi, lumea vrea sa slabeasca...
Trebuie si miscare ca asa va arata urat
Pai daca face miscare iar slabeste
Mda...ce solutie inteligenta.
Daca "te indopi SI NU FACI SPORT" poate te ingrasi, dar cu "sunci".
Sunt sigur ca omul nu vrea sa se faca un grasan.
Si eu vreau sa ma ingras pentru ca sunt prea slab.Bun argumentul?
Deci...desi este foarte greu, trebuie sa consumi cat mai multi carbohidranti si sport mult pentru a pune carne si muschi pe tine, nu grasime.
Poate ca esti o persoana care esti slab si vrei sa te mai ingrasi.Mananca mult si poti sa mai faci si muschi nu neaparat numai sa mananci intruna!
Stai tolanit in fata televizorului, mananca mai mult si nu fa miscare. Funda?
Hamburger,hotdog, baga mancare fastfood, si cola sa le amesteci ) mai bine stai mai slab decat sa pui dintr-o data 150 kg pe tine dupa iti va fi mai greu sa le dai jos!
Mananca mult. cel mai mult baga in tine dupa ora 12 sau inainte cand te pui la somn mananca multa paine funda
Trebuie să mănânci în cantități mari, indiferent de oră. Poți să iei și niște vitamine + ceva sport pentru a pune masă musculară! Baftă.
Mananca multe lipide(grasimi), lasa-te de sport, dar nu inteleg de ce vrei asta...
Pentru ca sint un schelet....am 43 kg...
Mananca multa chiocolata ca mine, si eu vreau sa ma ingras si mananc multa ciocolata si sa mananci dupa ora 12 si multa paine!
Succes o sa ai nevoie!
___Enzo întreabă: