anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-mi si mie o dieta pe cateva zile(3-4) pe care a-ti tinut-o si a functionat. vreau sa slabesc vreo 3 kg. fara infometare sau efectul eu-euhappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mariazet45 a răspuns:

50 de kg de orez? Mananca un regiment intr-un an. Daca e vb de 50 de g mi se pare putin, ne mai spui idata car orez consumai la 3 ore?

| Psihoterapeutul a răspuns:

Dieta disociata este cea mai eficienta.In prima zi mananci doar legume fierte, in a doua zi mananci doar iaurturi, in a treia zi mananci doar carne de pui fiarta sau peste, in a patra zi mananci doar fructe (poate sa fie de orice fel) iar in a cincea zi bei doar lichide(de preferat apa plata sau ceai).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orez 50 kg la 3 ore legume fierte carne fiarta, apa plata si atat, 8 kg in 2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu dieta care ti-am dat-o nu te anemiezi nu ti se intampla nimic, exclus sa te imbolnavesti.