| gabriel10 a întrebat:

Ziceti o alimentatie sanatoasa cu care sa mai pun ceva kg pe mine.Am 15 ani 1.70 si 57 58 kg.Si fac mult sport, sala, coarda etc.Asta sa fie cauza ca nu ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Esti bine! Stai linistit si apreciaza-ti la justa valoare sanatatea! Daca te vei ingrasa, abia atunci vei constata = simti fizic ca nu e ok, si te vei strofoca sa dai jos! Organismul tau e in plina faza de crestere si dzvoltare, asa ca continua cu sportul si o alimentatie corespunzatoare! La 20 de ani, vei constata ca esti foarte ok dezvoltat, daca vei continua tot asa! Success!

2 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ai o greutate foarte buna, eu nu cred ca trebuie sa te ingrasi, acum esti un adolescent bine echilibrat, in viitor vei fi un tanar bine format si nu mai spun si frumos. Continua cu sportul este ceva extraordinar in conditiile vietii de astazi.

| NomberOne a răspuns:

Da.insa asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la aceste sporturi.mananca in cantitatzi mai mari, dar sa asteptzi 2 ore dupa ce-ai mancat pentru a face sport