O substanta produsa de ficatul rechinilorar putea fi folosita pentru combaterea unor virusuri umane, mai ales a celor care provoaca hepatita si febra galbena, potrivit unui grup de cercetatori americani de la Centrul medical al Universitatii Georgetown, din Washington.
+ ca noi oamenii mancam carne de rechin:
Cateva moduri de preparare din carnea de rechin gasiti mai jos.
File de rechin cu portocale
www.bioproduct.ro/retete/rechin-file-cu-portocale.htm
Rechin prajit la grill
www.lilisor.net/2009/06/rechin-prajit-la-grill.html
Carnitza de rechin pe plita
http://www.culinar.ro/....../index.php
daca stiti si alte retete lasati un comentariu
p. s. Nu consumati preparate din carne de rechin daca sunteti gravida deoarece rechinul contine o cantitate destul de insemnata de chimicale, in special mercur.
Surse: http://www.sextinio.testededragoste.net/......chin.html; http://animale.acasa.ro/......58034.html