Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Am un tutu de balet de la Decathlon pe care l- am purtat la cursuri, iar acum m- am gandit ca ar trebui sa ma apuc iar, avand in vedere ca sport in general nu prea fac. Pe site scria ca "il poti umfla"...? (mai mult)
Am pus gresie care are nuante de maro si gri inchis si am vrut sa pun un chit negru dar mi- a zis cineva ca se pateaza gresia sau ceva de genul asa ca am pus unul maro (asa era pe ambalaj) dar de fapt ...? (mai mult)
Preturi exagerate la pus curent la o baracuta in oras ce parere aveti de pretul de 2.000 ron pentru nu stiu ce taxa si 3.600 pentru a trage un fir de la stalp si impamantarea, in total 5.600 de lei ca...? (mai mult)
Ajutor! Nu stiu ce sa fac.Am facut o banana bread dupa o rețetă de pe internet.Am pus- o la cuptor (cuptor electric) la temperatura exacta care scria in rețeta. Dupa ce am scos o din cuptor era rumena...? (mai mult)
Am spălat o pereche de adidași de la Bershka într- un lighean cu apă călduță și am frecat cu o perie talpa și nu am mai putut să o pun cum era fixată. m- am chinuit vreo 2 minute și nu putea...? (mai mult)
Salut! Pentru ca toamna se apropie cu pasi repezi, m- am gandit sa imi decorez casa pentru toamna, dar nu cu decoratiuni de Halloween, ci decoratiuni pentru toata toamna. Cum as putea sa decorez living-...? (mai mult)
Bună seara! Va rog dați-mi un tratament împotriva caderi parului și pentru stimularea creșteri!
Oare pot sa pun la masina de spalat o pereche de adidasi tip tenisi, de la Reebook? Sunt albi. Nu stiu sigur daca sunt din piele sau doar imitatie, i- am cumparat cu 180 lei. Ma gandesc ca poate sunt...? (mai mult)
Îmi recomandă cineva un produs bun pentru scoaterea petelor de pe mobila de bucătărie? Probabil sunt pete de la săpunul pentru vase ori chiar ulei, dar nu au ieșit cu ceea ce șterg eu de obicei...? (mai mult)
Cum poti face ceva dulce fara plita aragaz etc. din 3 ingrediente
Pernele trebuie să fie spălate din când în când?
WC- ul ma cam enerveaza de la o vreme. Credeam ca daca pun odorizant nu o sa se mai depuna calcar. I- am pus odorizant de o luna si degeaba. Nu e nicio diferenta. Arata la fel. I- am pus si odorizant...? (mai mult)
Dacă îngropi un caiet dictando cu niste notițe importante pe el în pământ, într-un borcan de sticla, după mult timp hârtia se poate degrada?
Știu că este ridicol dar dacă pun oreo cu lapte într-o cană în microunde se întâmplă ceva rău? Vreau să fac rețele alea rapide și cu praf de copt
Care carne e sanatoasa de la magazin, de la ce marci?
Ce idei aveți pentru cina din seara asta? As vrea să mă inspir și eu...
Ca sa nu se faca transfer de culoare de pe o haina la alta atunci cand stau la inmuiat in lighean ce trebuie facut?
Uleiul de cocos se folosește și la gătit sau doar la spălătorie în baie?
Salut. Am un tricou albastru North face pe care am dat acum o lună, de fapt l- am pătat cu îngheța un cerc de 1cm2 și se vede urât. cum sa fac să dispară? E de o luna pata. n- am insistat pe...? (mai mult)
De ce nu trebuie să omori păianjenii din casă? Experții au dezvăluit motivul la care puțini se gândesc.
Buna seara! Am și eu o întrebare, acum o de doua zile a luat fetita mea păduchii, am luat sampon paranix, am spalat- o cu el, dar azi i- am găsit vreo 8 oua vi în cap iar, am luat și eu la fel...? (mai mult)
Salut. Am si eu modelul acesta de y3 HQ3672 numai ca m-a calcat cineva pe adidasul stang si a ramas imprimat. Cu ce pot scoate? Am incercat cu detergent si nu merge.
Din neatentie am dat cu vopsea pentru textile pe un hanorac alb, cu ce as putea sa o indepartez?
URGENT! Vreau să fac un aluat de fursecuri comestibil fără să îl pun la cuptor(edibile cookie dough). Trebuie să aduc făina la 70°C ca să o pot mânca din aluat. La un cuptor cu microunde la setarea...? (mai mult)
Sunt extrem de sensibil la mirosul de detergent. Când trec prin raionul de detergenți la vreun supermarket, mi se face rău de la mirosuri. Am ajuns atat de sensibil, că simt mirosul și după ce ...? (mai mult)
Apa DISTILATĂ, îndulcită cu zahăr, fermentează? Dar dacă aceeași apă DISTILATĂ, este îndulcită cu Aspartam, Nutrasweet, sau alt îndulcitor chimic, fermentează?
Are cineva AirFryer? Vreau sa-mi iau. E bun? Merita banii?
Am o pereche de blugi și are niste cocoloașe de tip 3 linii verticale una langa alta de vreo 2.5- 3 centimetri, am incercat sa dau cu fierul de calcat in sens opus normal din toate direcțiile și tot...? (mai mult)
Am pus Fairy detergent lichid de vase pe niște haine cu pete de ulei, am incercat cu Vanish dar am pus în compartimentul special în mașină de spălat nu direct pe pete și nu s- au scos petele, ...? (mai mult)
Bună! Cum se curata petele de grăsime de pe o rochie de matase?
Salut, drojdia proaspata se poate folosi in ziua in care expira fără nici un risc?
Salut. Care aveti tigaie de fonta (dar de fonta 100% nu altceva),cum ies hamburgerii? Dar micii? Si ce e mai important,cartofii pai? Mersii, o zi buna
Are cineva idee cam câte borcane de gem ies dintr-un kg de fructe? 2-3?
Pot face gofre la aparatu de sandwich?:3
Nesul ingrasa? Merci
Care sunt diferențele dintre shaorma și kebab? Mă refer la: - mod de preparare - ingrediente - țara de origine - alte posibile diferențe Știe careva face shaorma de casă? Merită să ți-...? (mai mult)
Mi- am spălat sandalele cu detergent și acestea s- au albit la exterior. Deși le- am limpezit de mai multe ori, petele albe revin. Le- am ținut și la soare, ce- i drept și cred că astfel s- au...? (mai mult)
Salut știe cineva cum pot îndepărta semnele de pix de pe canapeaua de piele?
Am niste adidași de panza de culoare blue și sunt puțini patati pe panza, cu ce pot înlătura acele pete? Nu am la îndemână decât dero și o perie, se duce daca aplic dero și frec cu o perie...? (mai mult)
Salut. Stiti cu ce ar merge sa scot zgarieturile de pe ochelarii de soare sau de pe cadranul ceasului? (*de plastic) Eventual cat de cat, probabil nu in totalitate. Mersi.
Salutare, cu ce pot sa curat vaselina de pe scaunul mașinii? Scaunul mașinii este confecționat din material textil.
Vinetele se pot taia rondele si congela pentru iarna? A incercat cineva?
Unde pot găsi cabanos cu ardei iute, paprika Exact că la benzinaria mol Sau chiflele de genul?
Cate calorii are laptele muls de la vacă?
Servus! Mi-am curățat talpa adidasilor albi din piele naturala cu nufăr de scos pete însă soluția a ajuns și deasupra adidasului și au rămas puțin pătați, ii mai pot repara va rog?
Salutare. Știe cineva unde pot face in București o ușița din sticla batanta pentru un corp de mobila, mai exact o vitrina? Dimensiune de 75 cu 30 cm. L- am spart câinele și nu am chef să cumpăr...? (mai mult)
Se poate înlocui la diferite rețete de mâncare iaurtul grecesc cu smântâna?
De ceva timp am cazut intr- o depresie si nu prea fac curat in casa. Am vazut acum ca am furnicuțe in baie, iar piciorul mobilierului pe care sta chiuveta e negru de mizerie. Intrebarea e cum as putea...? (mai mult)
Ce masina de spalat rufe recomandati? La mine nu dureaza mai mult de 2-3ani. Ultima o am din decembrie Indesit sau artic si-au dat duhul.
Salut, mi- am luat o pereche de adidasi karl lagerfeld și i- am zgariat puțin în fata și au facut o pata albastra si am dat cu o cârpă umeda ca să ii curat și am văzut ca acea pata s- a mărit....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.