Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 22 Noiembrie 2024 sunt:
Salut. Am pus o pereche de încălțăminte sport de material Adidas la spălat in mașina de spălat, doar ca nu am repetat temperatura și sau spălat la 90 de grade. Totul bine cu ei, doar ca s- ...? (mai mult)
E buna crema de cheesecake la un tort?
Salut, am o pereche de adidasi Karl Lagerfeld cum o pot spala corect, fără deteriorarea culori?
Bună, am de făcut un tort pentru o aniversare care este luni. Nu pot sa îl fac duminica ca e zi de odihna și nu m- as simți comod sa îl fac atunci. Luni, nici atunci deoarece am altceva și seara...? (mai mult)
Buna seara Știu ca poate suna un pic cam ciudat, dar ce șincer nu știu ce sa ma fac. eu din nefericire nu pot avea copii, am probleme grave de sănătate (deși am 20 de ani) nu am prieteni, am...? (mai mult)
Copilul a spart un termometru cu galiu (galistan), pe care scria foarte clar că este ecologic și nontoxic. S- a spart în multe porțiuni și toată acea substanță s- a vărsat pe gresie. Am spălat...? (mai mult)
Am rămas fără curent definitiv... Și trebuie redeschis și trecut pe alt nume și va dura o lună de zile minim... Am nevoie de niste sfaturi. Ce pot să cumpăr de exemplu sa mănânc și nu se strica...? (mai mult)
Buna, am scos un pui întreg la dezghețat, s-a dezghețat, doar ca nu mai am timp sa și-l prepar! Se strica peste noapte la frigider?
Sa continui sa fac merluciul filetat, chiar daca ma incurca putin la filetat pentru ca mai raman oase pe carne sau sa-l fac la cuptor si dupa sa incerc sa desprind carnea de pe oase?
Salut! Îmi puteți recomanda un shake din fructe/legume sau chiar ambele combinate pentru a- mi da energie? Și aș vrea să fie unul simplu din câteva ingrediente (de ex. banană, căpșună, portocală...? (mai mult)
Cum pot să scot petele de menstruație de pe o pereche de pantaloni?
Bună! Știe cineva timpii de spalare pentru masina de spălat rufe Arctic BA 600 A? Nu găsesc, iar ca să spăl la programul scurt, cu apă rece, nu îmi convine. Mulțumesc anticipat pentru...? (mai mult)
Cu ce se poate inlocui faina de orez?
Eu am un pat de culoare verde tapitat cu catifea și as vrea sa schimb culoarea in negru, dar nu as vrea să înlocuiesc patul. Ca sa vopsesc catifeaua (daca este posibil) îmi trebuie vopsea...? (mai mult)
Salut, dacă mi-am pătat hainele de cerneală de ieri și le-am lăsat până astăzi, mai are efect acetona sau celelalte lucruri de luat pete?
Hei. Pentru cei ce cred in superstiții, ce poate însemna atunci când două bufnițe își fac cuib pe acoperișul unei case? Poate prevesti ceva rău?
Am luat niște adidasi care îmi vin bine și nu îmi sunt mici. Ma incalt foarte ușor cu ei și ma descălț, de asemenea, foarte ușor. Problema este ca atunci când merg, aceștia ma bat în spatele...? (mai mult)
Ce haine e ok sa speli impreuna? Cu de care culori? Vreau sa imi spuneti toate combinatiile de culori care merg spalate impreuna...
E ok sa speli cu apa rece hainele contaminate? Sau trebuie doar cu apa fierbinte?
Salut! Vă dau fundă dacă îmi dați un răspuns util. Eu nu prea mă pricep la gătit, dar mi s- a pus pata pe fasole cu murături și vreau să gătesc asta :)) că am poftă. Chestia e că ...? (mai mult)
Salut, ce denumire mai au pensele de la pantaloni? În engleză, ce denumire au? *Pensele sunt pentru a strâmta pantalonii în talie când sunt prea largi
Vreau sa mananc cereale dar fara lapte, cu ce as putea sa mananc atunci? Sau numai cu lapte e bun?
Bună, azi s- au auzit 2 pocnituri din priză, în ea era o chestie care dintr- o priză ai mai multe și aveam încărcătorul pentru telefon, încărcatorul pentru laptop și o lampă, priza este...? (mai mult)
Buna ziua, am scapat un sul de hartie igenica in toaleta si imi este foarte scarba sa-l iau cu mana. Cum as putea sa-l scot in alt fel?
Mi-am luat o cutie de asta de snack mix de la mike mitchell's dar spune ca se face la cuptor, deci nu se pot face si altundeva atunci numai la cuptor? Sau e ok si intr-o tigaie?
Buna ziua. Cine mă poate ajuta cu următoarea problema. Vreau sa fac un acoperiș in 4 ape. As vrea sa știu înălțimea acoperișului și lungimea căpriorilor. Am următoarele detalii. Doliile au 8,...? (mai mult)
Salut, mi-am cumpărat o proteina din soia de la gym beam și când îmi fac un shake rămâne asa, gustul nisipos în gura, cum pot face shakeul?
Buna! Caloriile de pe cartofii pai in coaja congelati de la Camara Noastra Lidl sunt pe cartofii cantariti congelati sau facuti?
Bună! Din cauza unor probleme am rămas fără bani. Nu știu când voi ieși din aceasta situație, însă trebuie sa mănânc.Va rog sa- mi dați niște Rețete de mâncare cu putine ingrediente, ...? (mai mult)
Bună. Dacă îmi instalez camere de supraveghere in exterior, o persoana din altă țară ar putea sa se conecteze pentru a vedea înregistrările? Chiar nu mă pricep
Salut, am o intrebare legata de orezul alb camolino. Pe punga scrie ca contine 76 grame carbohidrati iar din ce am vazut pe net orezul fiert contine doar 26 grame carbohidrati. Deci orezul isi pierde...? (mai mult)
Voi faceți peste marinat acasă, gen de pus in borcan? Aveți o rețetă bună, as avea nevoie! Mulțumesc!
Azi mi - u venit niste ghete de fotbal, marimea mea si imi sunt prea mici(ma strang in lateral, nu in varf) ce as putea sa fac ca sa le largesc deoarece am platit destul de mult si gunoierii nu vor sa-...? (mai mult)
Deci nu mai stiu, innebunesc... Explicati- mi va rog cum sa fac cu hainele ca sa nu mai iasa niciodata culoarea din nici una, ca nu stiu eu sa le spal si am cam stricat iar o haina, bine, inca e buna...? (mai mult)
De la un timp cand dau drumul la apa (la ambele robinete din casa indiferent daca e calda sau rece) + dus, apa curge incet vreo 3, 4 secunde apoi isi revine la normal, ce credeti ca se intampla? Sa...? (mai mult)
Bună! Dacă duc la spălătorie o haina pătată de pix se poate curăța? Am încercat eu singura, dar degeaba.
Daca mai ies culorile din haine chiar si atunci cand pui si 2 servetele antitransfer atunci trebuie sa mai pun servetele sau? Sau e din cauza ca pun in soseta servetelele si trebuie puse altundeva?
Buna, am o cămașă care miroase a naftalină. Cum pot scoate mirosul din ea?
Bună! Am o pereche de adidași albi din piele. Aceștia au talpa din piele, talpicile din piele și exteriorul din piele. Doar restul interiorului este din pânză. As dori sa curat partea din spate ...? (mai mult)
Bună. Mașina de spălat haine miroase puțin ciudat. Eu o curăț periodic și și filtrul îl curăț. Oare ar trebui să schimb mașină de spălat haine?
Am o pereche de off white court 3.0 pentru cunoscatori si as vrea sa- i spal in vanish, detergent si clor ca sa iasa petele din ei si din sireturi, dar ei au niste etichete portocalii pe ei si un x pe...? (mai mult)
Am o fusta dintr- un material sintetic iar pe toată fusta este aplicată o plasă de paiete micuțe. Problema este că fusta e foarte șifonată și nu cred că merge sa o calc din cauza materialului ...? (mai mult)
Am cumpărat o șapcă și i-am dat stickerul jos, mi-a rămasă un fel de pată in forma stickerului după ce l-am scos, cum fac sa o curăț? Sau este ceva normal?
Salutare. Care e diferenta si care is mai ok dintre farfuriile de portelan si cele de ceramica? Mersi
Salut TPU, am o pereche de Jordan mars 270 si s=a dezlipit talpa de bula de aer/ Am incercat sa ii lipesc cu super glue si cu picatura, dar am dat pe langa si se observa, cu ce as putea indeparta lipiciul...? (mai mult)
Daca țin pantalonii în apă rece până a doua zi, pot intra la apă? I-am pus în apă rece cu detergent pentru a scoate o pată.
Cu ce pot scoate o pată de suc de banane de pe pantaloni?
Am și eu o întrebare. Hainele (din bumbac sau vâscoză - materiale care intră la apă) intra la apă doar după prima spălare sau după fiecare spălare?
Ce sa fac ca sa nu mi se mai ingalbeneasca niciodata tricourile albe?
Bună seara. Am și eu o întrebare. Câte lămâi îmi trebuie pentru 0, 300 kg? Mulțumesc anticipat pentru răspunsul primit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.